Secretele frumusetii cu Valentina Pelinel

valentina-pelinelValentina Pelinel, una dintre cele mai apreciate femei din Romania, a decis sa-si divulge secretele frumusetii in cadrul unui eveniment exclusivist ce va avea loc pe data de 25 iunie, ora 18:00. Astfel, la indemnul fanilor, vedeta va sustine o conferinta in care va dezvalui trucurile de beauty care au facut-o celebra de-a lungul timpului.Specialisti de renume se vor alatura Valentinei

In cadrul evenimentului, intitulat sugestiv Secretele frumusetii cu Valentina Pelinel, fostul model va oferi sfaturi nu doar din sfera frumusetii, ci va aborda si subiecte de interes din domeniul sanatatii si al modei. Alaturi de vedeta se vor afla specialisti renumiti care vor raspunde invitatilor la orice intrebare si vor dezvalui reteta unui stil de viata sanatos si echilibrat.

„Ani de-a randul am fost in lumina reflectoarelor si am primit sfaturi de la specialisti renumiti din domeniu, asa ca acum a venit randul meu sa le transmit mai departe, ca urmare a sutelor de mesaje pe care le primesc zilnic de la oameni care aspira la stilul meu de viata sau care isi doresc, pur si simplu, sa ma cunoasca. Imi place sa spun ca nu exista secrete in momentul in care se aduc in discutie subiecte cum ar fi frumusetea, sportul sau sanatatea, insa, chiar daca nu avem toate raspunsurile din lume, este bine sa oferim ceea ce avem”, a declarat Valentina Pelinel.

Text: Madalina Manole