Sefii agresivi iti pot distruge casnicia

Sefii agresivi iti pot distruge casniciaCa sefii agresivi iti pot face viata un calvar la locul de munca nu este nimic nou, insa ca acestia iti pot distruge si casnicia poate fi o noutate. Cu un astfel de sef, sunt sanse mici sa ai parte de o casnicie fericita, potrivit unui studiu al Baylor University, publicat in revista Personnel Psychology.

Studiul a fost realizat in randul a 280 de cupluri si, in urma lui, s-a demonstrat ca persoanele care au sefi agresivi sunt mult mai dispuse sa se certe acasa cu partenerii de viata. Profesorul Merideth Ferguson, de la Universitatea Baylor, din Texas, a declarat: „Este posibil ca abuzul de putere al sefilor sa sporeasca tensiunea in relatia angajatilor, astfel incat acestia se pot duce acasa cu experientele proaste de la locul de munca si isi pot distruge mult mai usor casniciile sau relatiile cu partenerii de viata”. Studiul a fost realizat in ideea de a nu a mai fi tolerat comportamentul agresiv al sefului la locul de munca si de a aduce in vizorul tuturor angajatilor ca familia este mai importanta decat jobul.

Text: Andreea Popescu

februarie 25th, 2021 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate