Carla

Cele care poartă acest nume reprezintă foarte bine semnificația numelui Carla, cea de om liber și acest lucru se simte în energia lor. Totuși, părinții trebuie să aibă grijă să nu o scape din mâini oferindu-i prea multă libertate. Este important să cunoască semnificația numelui Carla și ce îi aduce vibrația lui pentru a o ghida pe calea cea dreaptă, mai ales că vibrația accentuează libertatea ei.

Îți venim în sprijin și îți spunem tot ce trebuie să știi despre Carla și ce trăsături are pentru a-i putea respecta limitele sau dorința de independență.

Ce semnificație are numele Carla?

Semnificația numelui Carla este de „om liber”, dar cu o nota de noblețe având în vedere că a fost purtat de numeroase personalități ale nobilimii sau ale familiilor regale. Varianta masculină a numelui a fost una populară în Evul Mediu, dar Carla a devenit mai cunoscut prin Europa în perioada Medievală. În secolul XX varianta feminină a lui Carl a fost din ce în ce mai populară, semnificația numelui Carla fiind purtată de tot mai multe fete din întreaga lume.

Carla este asociată și cu frumusețea și feminitatea iar semnificația este ușor diferită de la un popor la altul. Astfel, pentru americani, semnificația numelui Carla este asociată cu individualitatea și creativitatea în timp ce, pentru asicatici, cu înțelepciunea și spiritualitatea.

Cele care duc mai departe semnificația numelui Carla sunt serbate, anual, pe data de 4 noiembrie când, în calendarul creștin ortodox este pomenit Sfântul Cuvios Ioanichie cel Mare.

Originea numelui Carla

Cu rădăcini latinești, Carla are legături cu termenul germanic „karl” care înseamnă „om liber” și aceasta este și semnificația numelui Carla. Deși au existat mai multe discuții pe tema semnificației, vei vedea, toate duc la ideea de independență sau libertate.

În alte interpretări, numele de Karl sau Carol este legat de termenul „henri” care se traduce prin „războinic” sau „aparținător al armatei”, dar până și asta ne conduce la semnificația numelui Carla pentru că războaiele se duc pentru independență.

Varianta feminină nu este la fel de populară precum cea masculină și, probabil că părinții de fete aleg acest nume nu țin prea mult cont de semnificația numelui Carla alegându-l pentru noblețea sa, în timp ce energia lui scoate la iveală mai mult de atât.

Trăsăturile de caracter ale persoanelor care poartă numele Carla

Este o femeie puternică și independentă iar asta nu-i poate lua nimeni căci i le-a adus semnificația numelui Carla, dar deține puterea și din prisma senzualității. Este genul de femeie cu farmec și care nu se lasă până nu obține ce își dorește.

De altfel, încă din copilărie semnificația numelui Carla își spune cuvântul prin caracteristici precum perseverența sau curajul. La disciplinele la care își dorește, este cea mai bună și, cu adevărat responsabilă. Dar Carlei nu-i place totul așa că, părinții vor avea și neplăceri căci poate fi vicleană uneori, nici nu-și dau seama când îi manipulează și obține ce dorește.

Aceste caracteristici pot fi accentuate la maturitate mai ales după atâta experiență. Dincolo de semnificația numelui Carla, vibrația o face una dintre cele mai puternice și hotărâte femei. Nu se teme să inițieze acțiuni și nu se lasă până nu obține ce dorește sau… pe cine dorește.

Semnificația numelui Carla în numerologie

8 este vibrația care întărește semnificația numelui Carla. Ar fi bine să cunoști toate aceste lucruri pentru că altfel, nu este greșit să spunem că te „mănâncă de viu” Carla.

Fiecare literă a alfabetului are energia unei cifre de la 1 la 9 iar în cazul Carlei, calculul arată astfel:

CARLA = 3+1+9+3+1 = 17             se adună 1+7=8

Iat-o! Cu forță, chiar și fizică, dar mai ales psihică, nu se teme de nimeni și nimic plus că o ajută și intuiția. Dacă prin semnificația numelui Carla este liberă și războinică în viața reală vei vedea o femeie perseverentă și care își pregătește foarte bine strategia pentru a-și atinge scopul.

Să ne înțelegem, aceste caracteristici aduse de semnificația numelui Carla și vibrație nu sunt negative dacă nu le folosește în acest sens căci altfel, poate fi percepută ca fiind dornică de putere, extremistă sau avară.

Asta trebuie să învețe Carla: echilibrul între acestea care, fiind vorba între noi, nu-s ușor de controlat.

Vezi si alte nume cu C