Șerban Copoț a devenit tată de fată

Pe data de 18 noiembrie, soţia prezentatorului a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă.

Cel de-al treilea copil al lui Șerban Copoț și al soției sale, Roxana, va purta numele Luna. Şerban Copoţ a ţinut să îi mulţumească public soţiei pentru fericirea enormă din viaţa lui.

Vezi AICI ce spunea Șerban Copoț despre cum își educă cei doi băieți!Declarație publică

A scris pe Facebook: “Gata! La ora 07.40  iubita mea soţie a adus pe lume o fetiţa sănătoasa şi frumoasă. Suntem tare mândri de tine mami şi te iubim nespus. Sunt copleşit de emoţie şi recunoştinţă de câte ori mă gândesc că am avut noroc chior să ne întâlnim.

Eşti o mamă de vis, blândă, caldă, oricând gata de sacrificii pentru familia ei. În astfel de momente, noi bărbatii ne dăm seama cat de puternice sunteţi voi femeile şi aceasta metamorfoză numită naştere va transforma in ceva ce noi nu o sa fim şi nici nu o să inţelegem niciodată pe deplin – MAMA. Inchin un pahar in cinstea tuturor mamelor si inchei prin a spune ca ” Meseria de mamă este cea mai grea şi mai nobilă dintre toate meseriile pământului”. P.S. Abia aştept să vă aduc acasă, iubitele mele.”

De trei ori tătic

Șerban mai are doi băieți, Teddy ( 8 ani) și Alex ( 4 ani), pe care îi adoră, și de dragul cărora a lansat și două cărți pentru copii. “Îl au ca protagonist pe motănelul Mao. Lui Teddy îi plac mult poveștile din carte. L-au ajutat să învețe alfabetul”, spune prezentatorul de la „iUmor” (Antena 1).

Vrei sa stii cum sa ai grija de tine si de copilul tau in fiecare etapa a vietii lui? 

Am pregatit 8 carticele, pe segmente de varsta, de la preconceptie si sarcina pana la 15 ani, cu informatii certificate de medici de specialitate.