Șerban Copoț – de 3 X tătic

În lumea showbiz-ului, în care vedetele fac din evenimentele e familie un spectacol colorat şi grandios, există şi VIP-uri pentru care discreţia e cuvântul de ordine.

Șerban Copoț (39 de ani) prezentatorul de la iUmor (sau Hienă, din fosta lui trupă Animal X), a anunțat azi, chiar de ziua lui, pe conturile sociale, că el și Roxana, soția lui vor deveni a treia oară părinți. De aceasta dată, de fetiță!

Vă mulțumesc din suflet pentru urări dragilor! Dar cel mai important cadou va veni la sfârșitul lui noiembrie, când mult iubita mea soție o să aducă pe lume o fată. Sunt leșinat de nerăbdare să fiu tată de fetiță. Tot binele din lume vă doresc și vă mărturisesc că sunt fericit până la Dumnezeu și înapoi”.

Șerban mai are doi băieți, Teddy ( 8 ani) și Alex ( 4 ani), pe care îi adoră, și de dragul cărora a lansat și două cărți pentru copii. “Îl au ca protagonist pe motănelul Mao. Lui Teddy îi plac mult poveștile din carte. L-au ajutat să învețe alfabetul”, spune prezentatorul de la “iUmor” (Antena 1).

Vezi AICI ce spunea Șerban Copoț despre cum își educă cei doi băieți!

Artistul care s-a lansat în trupa “Animal X”, şi care azi a devenit vedetă TV este și un activist ecologist convins ( a înfiinţat Asociaţia Generaţia Verde) şi scriitor de cărţi pentru copii. Şerban Copoţ promovează cu orice ocazie respectul pentru natură şi, pentru că vrea ca şi fiii lui să crească responsabil, îi învaţă de mici să iubească plantele şi animalele şi să trăiască în armonie cu mediul înconjurător.

Text Cristina Dudău