Serban Copot – O lansare ca o explorare!

Familie, prieteni, colegi, parteneri, parinti si multi copii entuziasti, cu totii au fost alaturi de Serban Copot cand artistul a dat startul oficial al proiectului „Liga exploratorului”, odata cu lansarea cartii „Manualul exploratorului”.

Amalia Nastase, Cosmin Selesi, George Vintila, Oase, Vlad Grigorescu, Florin Cujba, Bogdan Alexandrescu, Dan Badea si Laurentiu Penca, unii dintre ei insotiti de copiii lor, au venit pentru a fi alaturi de Serban in acest moment special din viata lui.Cu cortul in mijlocul Bucurestiului

Chiar daca evenimentul a avut loc in centrul Bucurestiului, intr-un spatiu modern, neconventional, dar foarte primitor, Serban s-a asigurat ca recreeaza perfect atmosfera tipica unei drumetii. Peisajele montane, corturile, sacii de dormit, focul de tabara, precum si mai toate lucrurile necesare pentru o astfel de aventura au fost puse la dispozitia celor mici, care, pret de cateva ore, s-au simtit in mijlocul naturii.

Intregul proiect a plecat de la dorinta lui Serban de a contribui la cresterea unei generatii „care sa se descurce si cand nu are semnal la telefon”, dupa cum a declarat el. Ideea lui a fost nu doar inteleasa, ci si sustinuta de Kaufland Romania, iar George Resiga, vicepresedintele Salvamont Romania, a oferit intregii echipe „Liga exploratorilor” plachete omagiale, distinctii simbolice in semn de apreciere pentru lansarea cartii si pentru promovarea activitatilor montane.

Exploratori in tabara

Acest prim pas, lansarea cartii, va fi continuat de o caravana, care va avea loc in 30 de scoli din Bucuresti, iar din toamna, in 60 de scoli din intreaga tara. Tabara exploratorilor va fi organizata la vara, complet gratuit, iar in cadrul ei 90 de copii vor experimenta tiroliana si escalada, vor face drumetii, vor lua lectii de speologie si prim ajutor si vor petrece o noapte la cort, toate acestea sub supravegherea a 20 de specialisti.

Foto PR