Sezonul estival 2015: Tendinte in moda

De la sezon la sezon, trendurile se schimba. La fel si paleta cromatica. Vara, mai mult decat in oricare alt anotimp, suntem parca mai preocupate de ceea ce purtam, devenim mai indraznete si mai deschise la a experimenta. Ne indreptam atentia mai mult ca oricand spre culorile puternice care sa contrasteze cu bronzul si ne dorim sa imbracam haine din materiale care sa permita pielii sa respire. Zilele trecute, am profitat de cei 10 ani impliniti de catre brandul BSB in Romania si de sarbatorirea acestui eveniment si am aflat mai multe detalii despre tendintele modei in vara lui 2015.Tonica TV: Care sunt nuantele care domina paleta cromatica a verii?

Sabina Dilvaru, Pr & Communication Specialist: Ca in fiecare vara, se poarta foarte mult oranjul, nuantele de corai, albastrul si rozul cu tente de bordo.

Tonica TV: Care este piesa de rezistenta a celei mai noi colectii BSB?

Piesa de rezistenta a colectiei BSB de vara aceasta este fusta anilor ’70, acea fusta maxi ce are croiul in forma de „A” si nasturi pe mijloc.

Tonica TV: Cum ar trebui sa ne imbracam la un beach party, de exemplu?

Putem alege o rochie maxi, lunga, cu volane si un cardigan tricotat, cred ca am arata foarte bine. Iar daca avem un stil mai lejer, putem alege jeansii scurti cu un cardigan.

Tonica TV: Cum purtam jeansii in vara lui 2015?

Jeansii ii purtam foarte franjurati, cu foarte multe taieturi, prespalati, bineinteles trebuie sa fie dintr-un jeans foarte subtire pentru a permite pielii sa respire. Si neaparat sa avem si cateva perechi de jeansi scurti.

Tonica TV: Am observat ca se poarta foarte mult si albul. Cum il asortam?

Putem purta tinute all white cu sandale romane maro sau negre. Putem aduce un plus tinutei cu accesorii colorate, coliere supradimensionate sau genti, dar recomandarea noastra ar fi tinute all white.

Tonica TV: In ce texturi ne simtim cel mai bine vara aceasta?

Cel mai bine ne simtim in texturile fluide, in matase si dantela.

Tonica TV: Pe ce accesorii sa mizam?

Sandalele romane sunt in trend si le-am vazut pe podiumuri la prezentarile celor mai mari designeri, pe gentile cu franjuri care sunt recurente si sezonul acesta si pe colierele cu ciucuri.

Tonica TV: Am observat si cateva costume de baie. Care este propunerea BSB?

Noi propunem costumele de baie dintr-o singura piesa care dau senzatia ca nu lasa sa se vada foarte mult, dar au acea taietura perfecta pentru a pune in evidenta silueta.

Tonica TV: Care ar fi piesa de rezistenta care nu ar trebui sa ne lipseasca vara aceasta daca mergem la mare?

Cardiganul din matase cu franjuri.

Asadar, in sezonul estival 2015 putem miza pe tinutele all white purtate cu o pereche de sandale romane, iar la plaja, costumele de baie intregi vor fi senzatia verii.

Text: Ruxandra Dumitrescu