Si vedetele pot fi designeri

shutterstock_5242528Cand vine vorba despre vedetele internationale si despre multitudinea de talente pe care o detin, nimic nu ne mai mira si nimic nu ni se mai pare iesit din comun. De la excentricitatile de tot felul si mofturile pe care le fac adesea si pana la dorintele lor de a deveni designeri peste noapte nu este decat un pas. Uneori ne intrebam daca nu cumva pun in practica ce viseaza noaptea sau daca nu cumva sunt prost sfatuite.

Oricum ar fi, multe dintre vedetele internationale s-au indreptat si catre moda, incercandu-si astfel norocul pe mai multe planuri. Unora le iese, altora nu. Adevarul este ca, pentru a deveni designer in adevaratul sens al cuvantului, nu ai nevoie numai de talent, dar si de bun-gust si de foarte multe informatii din domeniu.

 

Gwen Stefani

Gwen Stefani este posesoarea elegantei naturale, deloc fortate, iar brandul L.A.M.B (Love Angel Music Baby) poarta influentele punk, culorile puternice si piesele funky ce o caracterizeaza atat de bine pe Gwen. Este un melaj intre clasic si tineresc, intre vintage si modern, intre nou si vechi, intre feminin si masculin, asa cum ii place chiar lui Stefani sa spuna. Elementele delicate, hainele, gentile, pantofii si parfumurile sunt pentru cantareata o pasiune devenita afacere, care, culmea, are chiar foarte multi adepti. Poti arunca o privire chiar aici: www.l-a-m-b.com.

 

Victoria Beckham

Victoria Beckham nu mai are nevoie de nicio prezentare. E frumoasa, arata bine si in plus are un stil vestimentar care a consacrat-o. Intotdeauna am admirat la Victoria rochitele elegante in care si-a facut aparitia la diferite evenimente. Si pentru ca a fost indelung laudata, fosta componenta a trupei Spice Girls s-a hotarat asupra propriei sale colectii de haine, intitulata simplu VB, ce include jeansi, rochii, accesorii si ochelari de soare. Dovada chiar aici: www.victoriabeckham.com.

 

Kate Moss

Kate Moss nu este numai un model in adevaratul sens al cuvantului, ci si un model de urmat. In anul 2007, Kate a inceput colaborarea sa cu TOPSHOP, realizand o colectie de 50 de piese vestimentare, cuprinzand tricouri, rochii si pantaloni. Succesul a fost unul rasunator la vremea respectiva, iar brandul a cunoscut un adevarat succes. Trebuie sa recunoastem ca Moss are o garderoba unica, simtul ei stilistic este unic, iar rochiile cu imprimeu leopard create de aceasta au fost achizitionate de toate fashionistele incurabile. Daca vrei sa afli mai multe, acceseaza: www.topshop.com.

 

Sienna Miller

Sienna ne-a obisnuit cu stilul sau romatic, visator, chic, un fel de clasic reinventat. Alaturi de sora sa, Savannah, a lucrat pentru brandul Twenty8Twelve, care a avut un real succes. Hainele aveau o influenta boho-chic, caracteristica lui Sienna, insa, din pacate, la inceputul acestui an, cele doua surori au anuntat ca au incetat colaborarea cu brandul, Sienna dorind sa se concentreze mai mult asupra faptului ca va deveni mamica.

 

Sarah Jessica Parker

Nici nu ne-am putea inchipui o alta vedeta mai potrivita decat cea care a lansat o adevarata isterie prin prisma personajului Carrie Bradshaw pe care l-a interpretat in serialul “Sex and the City. Sub deviza Fashion is not a Luxury, Sarah spunea despre colectia sa Bitten ca este in principal adresata tuturor femeilor, ca preturile erau mici, iar stilul chic le facea usor de purtat.

 

Si lista nu se termina aici, pentru ca am mai dori sa ii amintim pe Bono, Jennifer Lopez, Britney Spears, Madonna, surorile Olsen sau P. Diddy, care si-au incercat si ei norocul in calitate de designeri.

 

Text: Ruxandra Raica