Simona Halep s-a măritat! Imagini cu rochiile

Simona Halep s-a măritat astăzi, la Constanța. Pentru cununia civilă, tenismena a ales o rochie nude, lungă, cu dantelă în partea superioară. De make-up-ul Simonei s-a ocupat Alexandru Abagiu, iar de păr, Sorin Stratulat.

Petrecerea din această seară va avea loc la restaurantul Fratelli din Mamaia. Unul dintre co-fondatorii lanțului de restaurante Fratelli, Dani Caramihai, fiind chiar nașul de cununie al cuplului.

La eveniment sunt așteptați aproximativ 300 de invitați. Aceștia au fost rugați să nu vină cu “bani în plic”, ci cu cadouri simbolice. La nuntă au fost invitați sportivi de renume precum Gică Hagi, Ion Țiriac, Ilie Năstase, dar și președintele țării, Klaus Iohannis.

Cuplul nu a dorit ca presa să fie prezentă la eveniment.

Simona Halep, în vârstă de 29 de ani, a fost cerută în căsătorie de milionarul Tonic Iuruc pe 10 iunie. Acesta are 42 de ani și a mai fost însurat de două ori.



Later update

Cea de-a doua rochie purtată de mireasă, la petrecerea la care au cântat Dan Bittman și Loredana Groza, a fost una lungă, cu un croi clasic, simplu, drept, un pic de trenă, fără bretele și cu o fundă lungă neagră în partea din față. Rochia este creație Oscar de la Renta și a costat peste 6300 de euro.

Pe lângă muzica de calitate, oaspeții au mai avut ocazia să încerce feluri de mâncare din meniul tradițional machedonesc ales de cuplu. Iată ce s-a servit la nunta Simonei Halep:

„Corner tradiţional”

  • mix de platouri tradiţional româneşti (mezeluri de Covasna şi brânzeturi)
  • plăcinte Machedoneşti servite cu lapte bătut
  • salată de vinete servită cu ardei copţi
  • zacuscă de legume
  • piperchi din ardei graşi cu roşii şi brânză de oaie
  • piure de năut cu muguri de pin şi pătrunjel servit cu lipie
  • platou de crudităţi

Aperitiv

  • scoici Saint Jaques şi trei tipuri de tartar.
  • piept de raţă cu Chutney de mango
  • terină de foie gras cu trufe tartar de vită cu chips de cartofi dulci
  • tartar de ton cu biscuiţi de miso
  • scoici Saint Jaques cu sos de unt şi citrice
  • tartar de langustine cu îngheţată de avocado şi vanilie

Peşte

  • peşte alb Corvina şi caracatiţă servite pe un pat de ridiche
  • piure de broccoli şi vinegretă de mango

Sarmale

  • în foi de viţă
  • în foi de varză

Carne

  • muşchi de vită maturat de origine Argentina cu sare roz de Himalaya şi piept de porumbel
  • langustină servită cu sparanghel, sos brun şi dulceaţă de cireşe cu zmeură

Open bar

  • Şampanie Dom Perignon,
  • Johnnie Walker, Glenmorange, Chivas Regal, Mars Kasei

 

Bettina Cristea

Foto: Instagram, Libertatea pt femei, Digi.ro