„Something In Your Eyes”: single si videoclip Les Elephants Bizarres feat. Kent Archie

„Jocul” incepe asa. Se iau elefantii bizari si se urca pe Transalpina. Restul povestii „bizare” se poate vedea in videoclipul celui mai recent single Les Elephants Bizarres – „Something In Your Eyes. Se adauga ingredientul surpriza – o colaborare cu artistul de peste mari si oceane – Kent Archie.Se completeaza cu o echipa de productie formata din: Razvan Leucea – regie, Robert Ionicioiu – productie, Lorena Luchian – cast si make-up, Cristina Matei – fotograf, Dragos Dulea – color edit.Si-au construit singuri masti de elefanti

In stilul Les Elephants Bizarres, protagonistii si-au construit pentru videoclip si niste masti de elefanti foarte cool, dar care le-au dat batai de cap.

„Mastile sunt realizate de noi, sub indrumarea multi-talentatului Enver, chitaristul trupei, arhitect in devenire. Fiecare si-a construit masca lui cu lipici si rabdare. Asta ne-a facut sa avem mare grija de ele si sa le purtam cu mandrie. Nu-i chiar usor sa filmezi pe zapada cu masca, pentru ca vizibilitatea este redusa, iar Razvan ne punea mereu sa tinem capul aplecat, pentru ca totul sa se vada natural. Am muncit si am stat in frig, dar acum suntem happy pentru ca s-a creat o amintire frumoasa si a iesit un clip asa cum ni-l imaginam – deci am plecat acasa cu exact ceea ce ne-am propus, un clip bizar”, au declarat membrii Les Elephants Bizarres.

Filmarile au fost realizate pe parcursul a trei trei zile in localitatea Voineasca, loc in care baietii au gasit multe cabane parasite, un parc abandonat si un birt fara o parte de acoperis. Si ca totul sa ramana in acelasi vibe bizar, experienta de filmare de pe Transalpina a cuprins si o intamplare, pe cat de „stranie”, pe atat de funny.

Dupa ce s-au terminat filmarile, din imediata apropiere a locului de filmare, in linistea noptii, a rasunat un grup de voci care fredona „un elefant se legana pe o panza de paianjen…”.

Piesa „Something In Your Eyes” este compusa de membrii trupei, textul este scris de Stefan Matei si Kent Archie si produsa de Cosmin Lupan. In plus, single-ul este lansat la un an de la aparitia albumului „Seen”, material ce a inclus melodii ca „Rosu neon”, „Shivers” sau „Vocile marii”.

Les Elephants Bizarres este o trupa indie-electro-pop cu peste 10 ani de activitate. Cu 3 albume la activ si numeroase single-uri, LESEB este una dintre cele mai indragite prezente din alternative-ul romanesc. De-a lungul timpului,  Les Elephants Bizarres a deschis concertele unor artisti internationali, precum Maroon 5, James Blunt, Roxette, iar pieselor lor au fost difuzate pe radio.

Text: Iulia Mirica