Sophie Turner şi Joe Jonas au devenit părinţi

De ieri, actriţa Sophie Turner şi cântăreţul Joe Jonas sunt părinţi de fată. Cei doi s-au căsătorit anul trecut, în mai, având două ceremonii, una în Las Vegas şi una în Franţa, iar acum au devenit pentru prima dată părinţi. Cuplul şi-a anunţat, prima dată, logodna în 2017, pe Twitter.Vezi cum au anunţat vedetele că vor avea un copil!

Sophie Turner, în vârstă de 24 de ani, a devenit celebră după rolul său din Game of Thrones, în rolul lui Sansa Stark, iar soţul ei, Joe Jonas, în vârstă de 30 de ani, a devenit celebru în timp ce juca în filmul Disney – The Jonas Brothers, alături de fraţii lui Nick şi Kevin cu care avea şi o trupă.

Despre Joe şi Sophie

Joseph Adam „Joe” Jonas, în vârstă de 30 de ani, este cântăreț și actor american. A debutat în 2006 alături de frații lui, Nick și Kevin, ca membrii ai formației pop rock Jonas Brothers cu albumul It’s About Time. A jucat în primul film în 2008, intitulat Camp Rock, de pe coloana sonoră a căruia a lansat mai multe piese alături de ceilalți membri ai distribuției, „This Is Me” în colaborare cu Demi Lovato a devenit un hit în Billboard Hot 100.

Sophie Turner, în vârstă de 23 de ani, este o actriță britanică cunoscută mai ales pentru rolul lui Sansa Stark din serialul Game of Thrones. Rolul i-a adus o nominalizare Young Artist Award. Ea a mai jucat în filme de televiziune ca The Thirteenth Tale (2013), thrillerul Another Me (2013) și Barely Lethal (2015).

Text: Bettina Cristea