Spectacolul vedetelor la prezentarea Balenciaga

Vedetele Naomi Campbell, alături de Bella Hadid, Dua Lipa, Nicole Kidman și Kim Kardashian au transformat podiumul Balenciaga de la Paris Haute Couture Week într-un adevărat spectacol.

     Farmaciştii Catena recomandă KiloSlim Gold, un supliment alimentar pentru slabit, special conceput pentru a sprijini organismul in timpul procesului de slabire.

Bella Hadid

Bella Hadid a pășit pe pistă într-o rochie verde fără bretele, corsetată în talie împreună cu o pereche de mănuși negre elegante de seară.

Nicole Kidman

Actrița de Hollywood, Nicole Kidman a arătat incredibil în rochia argintie cu un singur umăr. Look-ul ei a fost, de asemenea, accesorizat cu aceleași mănuși negre și pantofi stiletto.

Kim Kardashian

Muza Balenciaga, Kim Kardashian, și-a etalat silueta incredibilă într-o rochie neagră potrivită, care îi acoperea complet picioarele și brațele.

Naomi Campbell

Niciun podium nu este la fel fără legendara Naomi Campbell, care a uimit publicul într-o rochie neagră în stil Tudor, în timp ce defila la prezentarea intimă Balenciaga.

Dua Lipa

Dua Lipa a prezentat o rochie galbenă, pe un singur umăr care avea o trenă lungă prinsă de talie. Cântăreața a purtat și ea mănușile emblematice alături de pantofii stiletto.

Iulia Mirică

Foto: hepta