Spune-mi unde te tatuezi ca sa-ti spun cine esti

tatuajul-iti-descrie-personalitatea

Tatuajele, aceste desene care ne impodobesc trupul, ne plac, le purtam cu mandrie si ne bucuram cand ceilalti ni le apreciaza. Ne alegem modelul care ne reprezinta, ne inscriptionam mesajul care vorbeste de la sine despre noi, dar ceea ce mai putini stim este ca si locul unde-l tatuam este important deoarece acesta dezvaluie multe despre personalitatea noastra. Iata, deci, care este personalitatea ta in functie de locul in care ti-ai tatuat corpul!Tatuajul pe fata

Un tatuaj pe fata este, fara indoiala, un simbol al razvratirii. Persoanele care aleg acest loc pentru a-si desena pielea sunt rebele si foarte puternice. Regulile sunt facute pentru a fi incalcate, iar persoanele care opteaza pentru un astfel de tatuaj nu accepta sa fie supuse normelor de societate. De obicei, sunt persoane care in copilarie s-au confruntat cu restrictii emotionale sau care au avut parte de multe interdictii din partea parintilor. Nu intra in aceasta categorie persoanele care au ales sa-si tatueze sprancenele, ochii sau buzele din necesitate.

Tatuajul pe glezna

Glezna este un loc ideal pentru desenele cu tema florala care necesita spatiu sau pentru tatuajele cu mesaj secret. Cei care isi tatueaza glezna sunt persoane cu un aer usor timid, dar care ascund si o latura salbatica, pe care o afiseaza insa doar in cercul lor de prieteni, acolo unde se pot simti in largul lor.

Tatuajul pe piept

Pieptul este o zona aleasa pentru tatuaj mai mult de barbati si mai putin de reprezentantele sexului frumos. Femeile aleg clavicula daca vor sa-si imprime un tatuaj in aceasta parte a corpului si trebuie sa recunoastem ca, desi poate fi mai dureros de batut decat in alte zone, este extrem de incitant. Fiind foarte aproape de inima, se crede ca persoanele care au un tatuaj pe piept sunt persoane care iubesc viata si tot ce le inconjoara, persoane devotate si dependente de afectiune.

Tatuajul pe spate

Tatuajul pe spate, mai exact cel realizat in zona lombara, semnifica sexualitate si atractie sexuala, iar persoana care il poarta este senzuala si misterioasa. Se spune despre cei care poarta un astfel de tatuaj ca le place flirtul, fara a fi neaparat si infideli.

Tatuajul pe gat

Curajul si riscul sunt cuvintele care descriu cel mai bine personalitatea celor care au tatuaj pe gat. Aceste persoane adora sa-si joace ultima carte, nu se dau batute usor si nu fug de greutati. De asemenea, sunt indraznete, de incredere si emana senzualitate.

Tatuajul pe brat

Tatuajul pe brat este o forma de a-ti demonstra puterea in fata lumii si de a transmite tuturor ca nu esti emotiv si nici usor de impresionat. De obicei, persoanele mai dure si chiar violente, fizic sau verbal, sunt cele care aleg sa-si tatueze bratul.

Text: Madalina Manole