Stefan Banica va continua traditia concertelor la Sala Palatului

Stefan Banica va continua traditia concertelor la Sala PalatuluiDe 13 ani, Stefan Banica Jr se intalneste cu fanii sai la Sala Palatului, acolo unde acesta a dezvoltat o adevarata traditie din sustinerea concertelor de Craciun, performanta inca neegalata de alt artist roman. Anul acesta, pe 12, 13 si, la cererea publicului, si pe 14 decembrie, incepand cu ora 19:30, va avea loc cel mai spectaculos si complex show din istoria muzicala a lui Stefan, show ce va include invitati surpriza si piese noi, cantate in premiera la concertul de Craciun.

 Campania 13 cu noroc

Pentru ca Stefan Banica implineste 13 ani de concerte neintrerupte la Sala Palatului, acesta s-a decis sa-si premieze fanii in cadrul unei campanii intitulata 13 cu noroc. Astfel, toti cei care vor fi prezenti la concertele lui Stefan Banica pot intra pe pagina sa oficiala de facebook, acolo unde se desfasoara campania, si ii pot lasa un mesaj artistului in cadrul provocarilor lansate de acesta. Vor fi alesi, prin vot, 13 castigatori care il vor putea intalni pe Stefan Banica in backstage-ul concertelor, acolo unde acestia vor primi premii personalizate chiar de la indragitul artist. De asemenea, fotografiile si mesajele celor 13 castigatori vor fi promovate pe ecranele de la Sala Palatului, chiar inainte de inceperea concertelor si, in plus, acestia vor primi cate o invitatie dubla la concertele lui Stefan Banica organizate de Ziua Femeii.

Stefan-BanicaAstept sa ne revedem la Sala Palatului, sa cream, prin muzica, magia specifica Craciunului si sa traim impreuna momente de neuitat. Este anul 13 pentru concertele mele de Craciun si consider ca e un numar norocos. De aceea m-am gandit sa-i premiez pe unii dintre cei care vor veni in decembrie la concerte si am creat Campania “13 cu noroc”, care este deja in desfasurare pe pagina mea de Facebook, Stefan Banica Official (www.facebook.com/StefanBanicaOfficial)”, a declarat Stefan Banica.

 

Text: Madalina Manole