Stella McCartney, cel mai cautat designer online din Marea Britanie

stella-mccartneyDaca v-ati intrebat vreodata care este cel mai popular brand de fashion online, cel mai cautat, ei bine astazi primiti raspunsul. Stella McCartney a primit premiul pentru cel mai cautat designer online in cadrul decernarii premiilor British Fashion Awards, urmata fiind de Karl Lagerfeld, de labelul Victoria’s Secret, de Alice Temperley care a ocupat locul al IV-lea, pe locul al V-lea situandu-se Casa Versace.

In anul 1997, Stella a fost numita director de creatie al Casei Chloé, iar in anul 2001 a pus bazele propriului sau brand.

McCartney este vegetariana, nu utilizeaza niciodata blana naturala in creatiile ei, iar colectiile ei includ accesorii, lenjerie intima, ochelari de soare, parfumuri si haine pentru copii. Colectiile sale sunt distribuite in peste 50 de tari si prin intermediul online-ului hainele create de catre Stella sunt trimise in peste 100. Amintim aici si colectia „Adidas by Stella McCartney”, iar in cadrul Jocurilor Olimpice din 2012 Stella a fost numita director de creatie de catre brandul Adidas.

 

Text: Ruxandra Raica