SUMMER FASHION GALA 2023: Evenimentul care a redefinit moda verii într-un show captivant a încheiat cu succes a șaptea ediție

SUMMER FASHION GALA, evenimentul etalon în industria modei din România, și-a scris cel de-al șaptelea capitol pe 29 iunie 2023, anul în care s-a desfășurat sub egida unui concept captivant intitulat “Colors and the city”. Veranda Mall a găzduit și în acest an fashion show-ul, care a adus în fața a peste 500 de invitați noile tendințe din lume modei.

Ediția din 2023 a propus o abordare revigorantă, concentrându-se pe aducerea unei explozii de culoare și energie prin prezentarea celor mai fresh stylinguri. Brandurile au adus în prim-plan piese vestimentare în culori vibrante, care au invitat la explorarea și celebrarea diversității în modă.

SUMMER FASHION GALA, evenimentul organizat de Manifesto Agency în colaborare cu Alin Gălățescu, a încheiat cu succes cea de-a șaptea ediție, aducând în prim-plan noile tendințe din fashion și prezentări spectaculoase cu ținute create în totalitate de designeri români și branduri internaționale precum Retro Future Babe by Alina Ceușan, Anna Roman, Belher, Mary Sten, Ramona Cojocaru, Raluca Soare.

Accesul la eveniment s-a făcut doar pe bază de invitație, iar publicul larg a putut urmări spectacolul de pe balconul mall-ului, beneficiind astfel de o perspectivă privilegiată asupra colecțiilor și a momentelor de defilare.SUMMER FASHION GALA: O incursiune fascinantă în lumea modei și a stilului ce a cucerit publicul

Desfășurat pe 29 iunie 2023, în incinta amfiteatrului din Veranda Mall, evenimentul a reunit o mulțime de personalități din lumea modei, a presei și a showbiz-ului autohton, sub conceptul captivant “Colors and the city”. Printre celebritățile care au participat se numără prezentatoarea evenimentului Cosmina Păsărin, Roxana Nemeș, Oana Roman, artiștii Emi și Cucu de la Noaptea Târziu, Eliza Natanticu, cântăreața Emy Alupei, Roxana Niculae, actrița din filmul Teambuilding Roxana Condurache, actrița din serialul Lia – soția soțului meu, de la Antena 1, Oana Zara, Otniela, Simona Hapciuc și mulți alții.

În cadrul evenimentului, actrița și vedeta de televiziune Iuliana Luciu a defilat pe podium pentru brandul Anna Roman. De asemenea, Dana Istrate prezentatoarea de la Metropola TV și Roxana Ghiorghian de la Prima TV au defilat pentru Raluca Soare.

Mai mult, organizatorii au dedicat un moment special în memoria creatorului de modă Stephan Pelger. Artiștii Marian Vasilescu și Eva Nicolescu au oferit un număr artistic menit să celebreze activitatea celui care a avut o contribuție spectaculoasă în domeniul modei.

SUMMER FASHION GALA  2023 a reprezentat și o oportunitate pentru brandurile partenere și sponsori pentru a oferi experiențe unice participanților. Pe parcursul serii, invitații s-au putut bucura de numeroase activări care au adus un plus de interactivitate și distracție. Unul dintre momentele deosebite a fost oferit de brandul Vitamin Aqua, unde oaspeții și-au putut crea propriile cocktailuri cu sortimentele preferate.

La bar, invitații s-au delectat cu selecții alese de vinuri de la 1000 de chipuri, Montelvini și Mood WINE, oferindu-le o experiență care a venit în completarea tematicii evenimentului. Mood WINE a adus și o activare specială la eveniment. Prin intermediul unei cabine 360, invitații au avut oportunitatea de a câștiga premii inedite, pentru toate preferințele.

Totodată, clinica estetică Dr. Pascal Dameh a adus o altă activare interesantă, în care doritorii au avut ocazia de a intra în cursa premiilor postând videoclipuri realizate cu ajutorul unei cabine foto 360.

Un panou impresionant din baloane în culoarea roz, adus de Livrez Baloane, a întregit tabloul evenimentului, oferind participanților un fundal perfect pentru fotografii memorabile.

Despre SUMMER FASHION GALA:

SUMMER FASHION GALA  este un eveniment anual de referință în industria modei din România. Organizat cu succes de șapte ani, gala aduce în prim-plan cele mai noi tendințe și creații ale designerilor români.

Inițiat în 2015 de către Manifesto Agency și Alin Gălățescu, SUMMER FASHION GALA este un fashion-concept care subliniază importanța de a adopta o viziune amplă și curajoasă în modă, adunând laolaltă branduri prestigioase și nume mari din industria fashion, care dau tonul tendințelor și se aliniază la new standards.

SUMMER FASHION GALA  face parte din conceptul All Seasons Fashion Gala și reprezintă un cumul de evenimente de modă multibrand, organizate în locații atipice.

Un proiect realizat de: Manifesto Agency, în colaborare cu Alin Gălățescu

Eveniment organizat cu sprijinul Veranda Mall

Prezentat de: Cosmina Păsărin

Parteneri creativi: Retro Future Babe by Alina Ceușan, Anna Roman, Belher, Mary Sten, Ramona Cojocaru, Raluca Soare

Susținut de: Redist, Montelvini Alleati in Vigna, Belher, Noodle Pack, Dr. Pascal Dameh, Cutia Zambetelor, LIVREZ Baloane, 1000 de chipuri, Mood WINE, Costin Stoica Photographer, Noble Shop, Vitamin Aqua, Rolls, EVY MAKEUP School.

Partener media: NewsOne.ro, City Vision Magazine, Radar de Media, Tonica.

Foto: PR