Summer Well 2014

summer-wellSummer well este un festival romanesc dedicat in totalitate muzicii, care anul acesta a ajuns la cea de-a patra editie. Dupa ce anul trecut a fost nominalizat la European Festival Awards, Summer Well 2014 isi propune sa inlature orice bariera si sa dezlantuie distractia, buna dispozitie si muzica de calitate. La fel ca in fiecare an, evenimentul mult asteptat al verii se va desfasura pe domeniile Stirbei din Buftea si asa cum promite, se anunta a fi un festival ca o vacanta.

Summer Well 2014 va avea loc in perioada 9-10 august si va aduce pe scena nume cunoscute din muzica internationala. Astfel, in prima zi vor concerta John Newman, tanarul autor al albumului Tribute care a facut ravagii in Europa, Chloe Howl, frumoasa si talentata cantareata de muzica indie, trupa The 1975, a caror melodie Chocolate a fost votata ca fiind cea mai buna melodie de la radio din ultimii 5 ani si, recent formata trupa, Prides. Prima seara de festival se va incheia in acordurile muzicale ale formatiei Bastille, cea mai ascultata trupa din Marea Britanie.

Surpriza celei de a doua zile a Summer Well 2014 este mult asteptata si dorita trupa de rock, Placebo, trupa care va inchide, cu siguranta apoteotic, festivalul din vara aceasta. Dar pana la 22:45, ora la care Placebo va urca pe scena, atmosfera va fi intretinuta si incinsa de Miles Kane, Tom Odell, Reptile Youth, renumiti pentru concertele incendiare pe care le ofera, si The National, aflati la primul lor concert in Romania.

 

Text: Madalina Manole