Sun Plaza gazduieste acum cel mai mare Pop-Up Fashion Store din Bucuresti

shutterstock 20510528Acum este unul dintre cele mai bune momente din an pentru ca pasionatii de shopping sa se bucure de cumparaturi! De aceea, mai mult ca niciodata, Sun Plaza continua sa propuna branduri renumite si indragite celor dornici sa fie in pas cu ultimele tendinte. Dupa deschiderea din a doua jumatate a lunii aprilie a magazinelor BSB si Tamaris, centrul comercial completeaza mixul de branduri de fashion prin inaugurarea celui mai mare Pop-Up Fashion Store din Bucuresti.

Aflat la etajul 1 si intins pe o suprafata de 600 m2, Pop-Up Fashion Store gazduieste, pentru o perioada limitata de timp, o selectie atragatoare de piese vestimentare si accesorii moderne ce aduc in prim plan brand-urile premium Burberry, Just Cavalli, DKNY, BCBG, Guess, Pinko, Armani Jeans, pe cele casual Lee, Levis, Desigual, Pepe Jeans, Custo Barcelona, Ed Hardy, Pepe Jeans, House of Dereon si brand-urile sport Vans, Freddy, Reef, Lacoste.

Inaugurarea celui mai nou magazin BSB, brand ce ocupa in prezent o pozitie dominanta in domeniul modei feminine, optimizeaza mixul de retail din Sun Plaza si iti pune la dispozitie oportunitatea sa te bucuri de piesele celei mai recente colectii BSB chiar la destinatia ta favorita de cumparaturi si distractie. Colectia BSB primavara – vara inseamna forme relaxate care flateaza silueta, topuri lejere ce aluneca peste pantaloni scurti de jeans sau de matase, rochii fluide pentru fiecare zi sau pentru ocazii speciale, tinute create pentru a vorbi despre feminitate si senzualitate. Tie nu iti ramane decat sa dai curs invitatiei si sa te rasfeti la cumparaturi!

Text: Andreea Popescu