Surpriză de proporţii în timpul prezentării colecţiei Chanel pentru toamnă-iarnă 2017/2018! VIDEO

Designerul Karl Lagerfeld a reuşit să-i surprindă din nou pe pasionaţii de modă, dar de această dată nu numai datorită pieselor vestimentare pregătite pentru colecţia de toamnă-iarnă 2017/2018, etalate în cadrul Săptămânii Modei de la Paris.

Decorul pregătit special pentru a dezvalui colecţia cunoscutului director de creaţie al casei de modă Chanel a reuşit să întreacă toate aşteptările celor prezenţi la evenimentul desfăşurat la Grand Palais din capitala franceză.

Înainte ca manechinele să defileze pe podium, o rachetă imensă inscripţionată cu logo-ul casei Chanel a ieşit din centrul catwalk-ului, ca şi cum s-ar fi pregătit de lansare. Fumul alb care a inundat locul, racheta care s-a ridicat încet în timp ce o voce număra descrescător de la 10 la 1 şi jocul de lumini a făcut ca totul să pară desprins dintr-un film SF. Această desfăşurare de forţe cu adevărat impresionantă a reprezentat cadrul perfect pentru introducerea noii colecţii, cu elemente futuriste.

Manechinele îmbrăcate în ţinute axate pe mult alb şi argintiu s-au pregătit de defilare pe melodia „Rocket Man‟, a lui Elton John. Printre vedetele invitate s-au numărat ambasadorii brandului Chanel Pharrell Williams, Cara Delevingne şi Lily-Rose Depp.

Colecţia Chanel pentru toamna-iarna 2017/2018 a fost dominată de cizme în nuanţe metalizate, pe alocuri cu aplicaţii de glitter, rochii realizate din material reflectorizant, argintiu, care au adus aminte de costumele astronauţilor, dar şi haine cu imprimeuri cu temă galactică şi ochelari de soare supradimensionaţi.

Text: Oana Baltoc