Tamara Design lanseaza colectia “In The Mood 4 Valentine’s: Love 2 Love”

tamara principalaTamara Design, brand de bijuterii premium, importator exclusiv in Romania al brandurilor internationale Michal Negrin, Konplott/Miranda Konstantinidou si creator al colectiilor de bijuterii unicat “MY Tamara” si “Solo Line”, anunta lansarea colectiei “In The Mood 4 Valentine’s: Love 2 Love”, o sinteza a celor mai romantice bijuterii din cele patru colectii Tamara Design.

 

Colectia “In The Mood 4 Valentine’s: Love 2 Love” aduce in prim plan o linie coloristica diversa, cu accent pe nuante vii si stralucitore, dar si bijuterii in culori estompate care permit focalizarea atentiei asupra formei. Cristalele swarovski montate in baie de bronz si pietrele semipretioase montate in argint sunt menite sa scoata in evidenta femeia puternica, dar pasionala si constienta de propria feminitate.

Aceasta este cea de-a doua colectie lansata de Tamara Design in acest an, dupa linia de bijuterii unicat „MY Tamara – Expressing Femininity”, expusa in premiera la Amsterdam, in cadrul celei de-a 38-a editie a expozitiei de bijuterii “Grand Gala de GL”, si care acum se regaseste pe rafturile buticului Tamara Design din magazinul Mario Plaza.

Magazinul Tamara aduce in Bucuresti bijuteriile „Konplott”, pe care le puteti gasi in Paris, Luxemburg, Berlin, Atena sau Shanghai.


{besps}/2013/Februarie/1/slide11|width=450|height=347{/besps}

 

Text: Andreea Popescu