Tandarica pentru toti, surprize pentru copii

tandaricaPrin intermediul proiectului Tandarica pentru toti, Teatrul Tandarica pregateste o surpriza tuturor copiilor. In stagiunea de vara, „Teatru, Strada si Copil”, ajunsa la editia cu numarul 5, pretul biletului la orice spectacol va fi de doar 1 leu. Perioada in care se va desfasura este 14 aprilie – 11 septembrie, iar locul ales va fi, ca si pana acum, parcul. Astfel, spectacolele Teatrului Itinerant Tandarica se vor juca in parcul Sebastian (14 aprilie – 8 mai), Lumea Copiilor (14 mai – 15 iunie), Herastrau (25 iunie – 14 iulie) si Crangasi (30 august – 11 septembrie).Teatru, Strada si Copil

Proiectul ingenios Tandarica pentru toti isi doreste sa-i aduca pe cei mici cat mai aproape de teatru si de lumea basmului, acesta fiind si principalul motiv pentru care pretul biletului este unul mai mult simbolic. Proiectul debuteaza anul acesta pe data de 14 aprilie si se doreste a fi o celebrare a tuturor artelor care infrumuseteaza copilaria. In plus, cei mici se vor putea bucura de o varietate de activitati artistice pe care organizatorii le pun la dispozitie.

„Prezenta copiilor la evenimentele culturale este esentiala pentru dezvoltarea lor armonioasa, asa ca ne-am dorit ca anul acesta, in Stagiunea de Vara, cat mai multi copii sa se bucure de povesti frumoase, la un pret simbolic”, a declarat Calin Mocanu, directorul Teatrului Tandarica.
Text: Madalina Manole