Targ inedit de Craciun: X’mas Pop-Up Store

Luna decembrie este luna cadourilor, luna cand noi insine devenim Mos Craciun si cautam prin toate magazinele cele mai interesante si atragatoare daruri pentru cei dragi. Si pentru ca acest fapt sa nu devina o povara, Asociatia pentru Cultura Urbana si Mediu, deruleaza luna aceasta un proiect unic si anume un magazin temporar care popeseste pentru o zi in incinta mai multor corporatii si hoteluri din capitala. Astfel, cei interesati pot imbina utilul cu placutul si pot transforma o zi de munca intr-o zi de shopping. Tonica TV este partener media al evenimentului si va invita sa descoperiti atmosfera targului inedit de Craciun, X’mas Pop-Up Store.

Tonica Tv: Cum a luat nastere acest proiect?
Oana Dumitriu, PR eveniment: In primul rand ne-am gandit la oamenii ocupati care nu au timp sa mearga la cumparaturi si atunci am venit noi direct la ei la serviciu. Astfel am ales cateva business center-uri din Bucuresti cu multi angajati si am organizat aceste magazine temporare, niste magazine ad-hoc, sa le zicem.

Tonica Tv: Care este urmatoarea oprire? Unde va mai gasim?
Oana Dumitriu: Prima oprire a fost la hotel Ibis si pe 10 decembrie vom fi la Maria Rosetti Tower. Pe 15, 16 si 17 decembrie vom fi la Opera Center, ulterior, pe 18 decembrie vom fi la Bectro Center, si pe 29 decembrie vom fi la Art Group Int, o alta cladire de birouri de pe Nicolae Caranfil si aceasta va fi si ultima oprire.

Tonica Tv: Cam cati vizitatori estimati la acest targ?
Oana Dumitriu: Cu siguranta, peste 5000 de vizitatori, avand in vedere ca acest prag este atins doar de angajatii din business center-urile respective.

Tonica Tv: Ce gasim la targul X’mas Pop-Up Store?
Oana Dumitriu: La targ vom gasi, in primul rand, tot ceea ce se poate oferi cadou. Vom gasi creatii vestimentare, pantofi si genti realizate manual, cosmetice bio, accesorii si bijuterii. De asemenea, vor fi expuse portelanuri, decoratiuni originale de Craciun, produse art deco de valoare si delicaterie. Toate produsele sunt create de tineri designeri romani si, practic, veti gasi aici doar cadouri originale si unicate.

Tonica Tv: Cam cati expozanti vor fi prezenti la eveniment?
Oana Dumitriu: In total vor fi aproximativ 100 de expozanti, cam 20 de expozanti in fiecare cladire.

Text: Madalina Manole