Ten hidratat chiar și pe vreme rea

Zilele sunt mai scurte, temperatura a scăzut și, lucrurile nu se schimbă prea curând. Iarna se apropie cu pași repezi și odată cu ea pot apărea și o serie de probleme în ceea ce privește îngrijirea pielii.

De la pielea uscată și buzele crăpate, până la tonul lipsit de lumină și chiar erupții provocate de pălării sau căciuli, există o serie de probleme ale pielii care apar periodic, fără o pregătire și îngrijire adecvate ale acesteia. Din fericire, cu câteva modificări minore la rutina de îngrijire, care implică produse pe care deja le folosești, este ușor să eviți problemele nedorite ale pielii și să menții tenul strălucitor și sănătos pe tot parcursul sezonului.

Iată câteva sfaturi pentru îngrijirea pielii …Nu supraîncărca pielea

Nu uita, produsele bune de îngrijire a pielii vor fi la fel de bune pe tot parcursul anului. Când vine toamna, ai grijă să nu supraîncarci pielea trecând brusc la diferite produse. Nu există niciun motiv pentru care ar trebui să îți schimbi rutina de îngrijire a pielii în diferite anotimpuri. Produsele de îngrijire ar trebui să poată trece fără probleme în toate cele patru anotimpuri- uleiurile vegetale sunt deosebit de bune la acest lucru, lucrând atât pe pielea grasă, cât și pe cea uscată.

Straturi și straturi

Dacă pielea se uscată iarna, stratificarea este esențială și produsele de îngrijire trebuie aplicate întotdeauna într-o anumită ordine (acest lucru se aplică pe tot parcursul anului). Crema hidratantă și apa termală și să continui cu un ulei facial care va acționa ca o barieră, permițând umezelii să fie păstrată în straturile pielii, mai degrabă decât extrasă de aerul uscat din exterior.

 

Stilul de viață

Stilul de viață și obiceiurile alimentare au un impact uriaș asupra pielii noastre și se schimbă considerabil în funcție de sezon. Cu cât vremea devine mai rece, cu atât obiceiurile noastre se înrăutățesc. Petrecem mai puțin timp în aer liber și, prin urmare, primim mai puțină vitamina D și devenim mai leneși: mâncăm alimente mai puțin sănătoase și uităm de sport. Cel mai bun mod de a menține strălucirea de vară este să încerci să îți menții cât mai multe obiceiuri de viață sănătoasă din timpul verii: exfoliază, hidratează, protejează.

Exfolierea este esențială

Deși s-ar putea să crezi că exfolierea ar trebui evitată dacă pielea se simte puțin uscată, iată că de fapt nu este așa. Exfolierea delicată îndepărtează celulele moarte ale pielii pentru a dezvălui pielea proaspătă de „bebeluș” și pentru a-i oferi strălucire sănătoasă.

Apa este cheia

Ca întotdeauna, nu uita să bei multă apă – doi litri pe zi (iar cafeaua nu se pune ca licid). Hidratarea corpului este extrem de importantă pentru hidratarea pielii.

Îţi doreşti să radiezi de fericire şi vrei ca pielea ta să o arate? Soluţia, Crema Hidratantă 35+ de la Naturalis, care hrănește tenul și previne îmbătrânirea prematură. Arma secretă: combinaţia de ulei de seminţe de dovleac, extract de castravete şi complexul hidroviton®. Combinaţie care are rolul de a-ţi hidrata tenul în profunzime şi de a stimula regenerarea sa.

Dacă vrei ca 40 să fie noul 30, tenul tău are nevoie de o creme care hidrateze, să stimuleze regenerarea celulară şi să atenueze aspectul ridurilor deja apărute. Recomandările noastre: Crema Antirid 45+ şi Crema Antirid de noapte 45+. Atuu-ul cremei de zi este combinaţia extractelor de nucă şi ulei de dovleac, iar al celei de noapte a seminţelor de dovleac, floarea soarelui şi colagen marin. Ingrediente bogate în antioxidanţi, substanţe cu efect antirid. Colagenul minimizează aspectul liniilor și ridurilor și poate împiedica formarea de riduri noi.

Dacă vrei ca vârsta să fie doar un număr, Crema Regenerantă 55+ este cel mai bun aliat al tău. Secretul, extractul de viţă-de-vie şi sâmburi de struguri, bogate în antioxidanţi. De asemenea, hidratează intens, cresc gradul de elasticitate al pielii şi stimulează producţia de colagen. Untul de Shea este şi el un „bun soldat” în lupta cu ridurile şi deshidratarea tenului.

Text: Iulia Mirică