Tendințe de machiaj îndrăznețe și strălucitoare

După ceea ce se simte ca o eternitate de ritualuri de îngrijire a pielii în carantină și machiaj minim, vara aceasta promite o revenire atât de necesară a machiajul îndrăzneț și distractiv.

Nu există nimic precum vremea caldă care te face să ieși din casă și să arăți cât mai bine, iar aceste 8 tendințe de machiaj sunt în așteptare pentru a-ți oferi glamourul de vară.

Experții de top în machiaj, inclusiv Makeup Artist și Director Creativ L’Oréal Paris, Sir John, Beauty Consultant Garnier, Millie Morales și Steve Kassajikian, Global Makeup Artist Urban Decay care și-au împărtășit predicțiile pentru tendințele de machiaj de top din această vară.

RILASTIL MAQUILLAGE – Fond de ten Long Lasting Confort  este un fond de ten rezistent, în nuanță naturală, cu rezistență îndelungată, cu acoperire ajustabilă, un aspect natural și omogen, mulțumită pudrelor blânde din compoziție care au efect de blurare.

„Încerc să fiu optimist și să sper că până în vară, mandatele de mască vor fi ridicate și să nu fim obligați să purtăm una în permanență. Dacă acesta este cazul, va fi o vară serioasă pentru buzele care au ceva de spus “, declară Sir John.

Împreună cu buzele declarative, ochii pastel și sprâncenele îndrăznețe sunt pregătite să fie unele dintre cele mai populare tendințe de machiaj din această vară.În spiritul optimismului și așteptând cu nerăbdare zile calde și mai luminoase, mai jos este ghidul expert pentru cele mai tari tendințe din această vară.

Pentru o piele fără cusur încearcă Dr. Irena Eris Clinic Way 1°+2°+3°+4° Ser Antirid Lifting, un ser antirid pentru femeile de orice vărstă.

Pielea fresh

No-make-up-look nu pleacă nicăieri, iar dacă se întâmplă ceva, se actualizează. Fii pregătită să vezi o mulțime de astfel de abordări, care să evidențieze pielea naturală în această vară. „Este vorba despre un machiaj de bază ușor și o piele hidratată, care este întotdeauna excelent pentru vremea caldă și purtarea măștii”, spune Sir John.

Ochi grafici și colorați

De la normalizarea măștilor de față în primăvara anului trecut, totul a fost despre ochi. Pe măsură ce temperatura crește, aspectul fardului va deveni mai luminos și mai elaborat. Pentru Makeup Forever Pro Artist & Educator, Eddie Duyos, acest lucru înseamnă adăugarea de textură la aspectul ochilor prin adăugarea de artă pop în culori îndrăznețe.

 

Buze jucăușe

Toate pasionatele de machiaj salută buzele jucăușe! Nudurile și nuanțele de maro fac un pas în spate în această vară, pe măsură ce nuanțele vibrante de corai și pastel vin să se joace. „Culorile precum rozul strălucitor, roșu îndrăzneț și coraiul plin sunt o victorie sigură pentru sezon, spune Duyos. „Formulele mate sau foarte pigmentate, sunt rezistente la transfer și sunt ceea ce trebuie să căutăm atunci când vine vorba de culoare și textură.”

Sprâncene îndrăznețe

Dacă a existat vreodată un moment pentru a vă lăsa sprâncenele să crească, acum este. Sprâncenele naturale nu sunt un trend nou, dar în această vară îndrăznește să folosești trendul în favoarea ta.

„Sprâncenele definite îți fac fața să iasă în evidență și îți dau un aspect tânăr”, spune Morales.

Falsul natural

Rămânând la curent cu aspectul natural, falsurile sunt modalitatea perfectă de a spori frumusețea naturală. Pentru un aspect super nedetectabil, extensiile genelor lungi și înguste ridică ochii pentru o față definită.

Tie-Dye și Pastel Eyes

Tie-dye-ul și pastelurile apar în fiecare vară, de obicei în tendințele de modă, dar încorporarea tendinței în machiaj are un nou sens. Acest aspect poate părea foarte complex și copleșitor, dar makeup artistul Urban Decay, Steve Kassajikian împărtășește cel mai simplu mod de a face acest lucru. „Aplicați fardul direct pe ploapă, apoi blenduiește pentru un aspect finisat. Le poți folosi ca bază sau nuanță de tranziție ”, spune el. „Apoi aplicați umbre de fard deasupra pentru a crea adâncime (poți aplica cu degetele). Apoi termină cu nuanțe duo-cromate sau strălucitoare pe colțul interior pentru a lumina ochii.

„Este timpul să ne lăsăm pielea să respire și să fim ușori și naturali. Probabil că vom fi încă în măștile noastre faciale, așa că acest machiaj ușor și pur este calea de urmat ”, spune Vo.

Text: Iulia Mirică

Foto: www.pixabay.com, www.unsplash.com, www.pexels.com, Instagram