Tendintele modei pentru toamna-iarna 2014/2015

Fiecare inceput de sezon lanseaza intrebarea: “Care sunt tendintele ce vor dicta moda strazii in lunile ce urmeaza?” La aceasta intrebare, toata suflarea feminina incearca sa desluseasca repede misterul si sa adopte noile trenduri asa cum se cuvine: de la smart casual, urban chic, la masculin-minimalist si pana la ultra feminin, este evident ca vom asista la un sezon versatil si plin de atitudine. Totul este permis, atat timp cat se respecta propunerile designerilor din marile capitale ale modei. Sezonul toamna-iarna 2014/2015 se anunta unul extrem de controversat, ce se poate defini intr-un singur cuvant: diversitate! Haideti sa trecem in revista noile tendinte in materie de vestimentatie pentru sezonul rece 2014-2015, propus de Takko.



Care sunt propunerile Takko pentru toamna-iarna 2014/2015?

In primul rand, Takko propune denimul, care se impune din nou in moda si care este, fara drept de apel, piesa de rezistenta din acest sezon. O alta piesa vestimentara clasica ce revine in moda in aceasta toamna este trenciul, un item vestimentar care a reusit sa treaca proba timpului.

Care sunt culorile ce predomina in noua colectie?

Cromatica pe care se bazeaza noul concept de magazin este alb si cenusiul deschis.

Femeia moderna in viziunea Takko este “page one”

Caror persoane li se adreseaza hainele Takko?

Hainele Takko i se adreseaza in principal EI. Unei femei care isi doreste sa iasa din anonimat si sa fie pe prima pagina a tuturor revistelor.

Care este principalul item vestimentar al colectiei?

Confortabilul trenci, cel care reuseste sa tina piept cu succes vantului rece de toamna, este cu siguranta itemul principal al acestei colectii.

Care sunt materialele si texturile ce stabilesc trendul noului sezon?

Unul dintre materialele ce reusesc sa dicteze trendul noului sezon este denimul, pentru versatilitatea sa de a se adapta oricarei tinute, oferind totodata un aer casual si relaxat unei tinute oarecum sumbre, de toamna.

Dupa scurta incursiune in lumea Takko, indrazneste sa construiesti tinute fabuloase in fiecare zi!

Text: Alexandra Lupu