Tendintele sezonului cald: propunerile Cacharel pentru 2017

Brandul Cacharel a fost fondat in anul 1962, la Nimes, de catre Jean Bouquet, cel care continua sa se afle si astazi la conducerea casei de moda. Acesta, fiind fiul unui vanzator de masini de cusut, a stiut sa aprecieze dintotdeauna lumea croitoriei si, iata, ca dupa ce a finalizat studiile la un colegiu tehnic de profil, a lucrat ca designer timp de 2 ani, familiarizandu-se pe deplin cu lumea modei. Ulterior, succesul primei sale colectii l-a ambitionat sa-si infiinteze propria sa casa de moda pe care a denumit-o, cu umor, dupa numele unei specii de rate care se intalneste in zona de sud-est a Frantei, Cacharel.Cacharel, un deschizator de drumuri in moda

Inca de la lansarea brandului, Jean Bousquet s-a dovedit a fi un veritabil trend-setter, sub marca brandului reusind sa creeze piese care au devenit imediat adevarate icon-uri si, totodata, a reusit sa comunice filozofia brandului intr-un mod inovator, folosind mediile in plina expansiune ale epocii intr-un concept publicitar global si masiv. Astazi, Cacharel traduce si imprima rafinamentul in cel mai frumos mod posibil reusind sa creeze o fuziune armonioasa intre traditional si modern, amprentand barbatul cu incredere, eleganta si dinamism.

Tendinte in moda masculina pentru sezonul cald 2017

Eleganta ramane amprenta de baza a brandului Cacharel si este evidentiata de culori tari, masculine, bleumarinul fiind un laitmotiv al colectiei.

Stilul casual imbina piese clasice si este pus in evidenta de culori neutre asortate armonios cu nuante calde.

Zilele insorite invita la o vestimentatie lejera, o pereche de blugi si o camasa, in tonuri deschise, pot fi combinatia perfecta pentru o plimbare in natura.

O noutate pentru Romania va fi linia smart casual, care va fi disponibila in curand pentru cunoscatorii brandului, si nu numai, in magazinul Cacharel din Capitala.

Text: Madalina Manole