The Grand Brunch: relaxare si socializare alaturi de vedete

The Grand Brunch: relaxare si socializare alaturi de vedeteThe Grand Avenue a adus impreuna vedetele, trendsetter-ii, jurnalistii si bloggerii pentru a socializa si a se relaxa la un brunch delicios in cadrul restaurantului Champions din JW Marriott. Acest eveniment deschide seria de brunch-uri tematice ”The Grand & Friends”, care vor fi organizate periodic.

Cu acest prilej a fost lansata si editia de primavara-vara a revistei The Grand Magazine, care reprezinta un omagiu adus esteticii vietii si care isi propune sa darame barierele imaginare dintre public si brandurile de lux, dupa cum ne-a explicat Oana Mocanu, Sales&Marketing Manager The Grand.

“Noul numar al revistei este in perfecta armonie cu sezonul actual. Este ludic, plin de culoare, alterneaza articolele de moda, cu povesti si interviuri captivante precum vremea capricioasa si este suficient de vivid, incat sa fie un companion plin de inspiratie, in calatoriile estivale.” a declarat Tatiana Ernuteanu – Redactor-Sef The Grand Magazine.

Printre vedetele prezente la eveniment s-au numarat: Livia Graur, Anca Serea, Sonia Argint Ionescu, Livia Dila, Maria Radu, Adina Halas Hungeanu, Tily Niculae, Simona Elena Taranu, Ioana Silistaru, Carmen Negoita si Nuami Dinescu.

 

Text: Bianca Badescu