Theo Rose are un nou iubit! Iată despre cine este vorba

Theo Rose s-a despărțit de iubitul ei, Alex Leonte, și s-a cuplat cu regizorul Anghel Damian.

Theo Rose și nepotul lui Nea Marin formau un cuplu de aproximativ 4 ani, iar povestea lor de dragoste a ajuns la final de ceva timp deja, conforma declarațiilor ei din câteva story-uri postate pe Instagram. Artista a declarat că a avut timp să se vindece după despărțirea de Alex, dând o nouă șansă iubirii.

Conform declarațiilor ei, ea și Alex Leonte s-au despărțit de comun acord și au rămas în relații foarte bune. „Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea. L-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis”, a mai adăugat artista.

Zilele trecute, artista a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se săruta cu Anghel Damian, regizorul, în vârstă de 30 de ani.

Cei doi au fost văzuți când plecau de la apartamentul regizorului și se sărutau cu tandrețe. Theo Rose joacă în serialul „Clanul’ ce va fi difuzat la PRO TV și este regizat de nimeni altul decât Anghel Damian.Cum a ales-o Anghel Damian pe Theo Rose pentru serialul Clanul

Anghel Damian a mărturisit că s-a organizat un casting, însă el a avut responsabilitatea de a alege actorii potriviți. Mulți dintre ei sunt actori cunoscuți, excepția fiind Theo Rose. De ce a fost aleasă, tânărul a mărturisit că l-a surprins cu talentul său actoricesc și rolul ei din serial nu a fost creat special.

Iulia Mirică

Foto: cancan.ro