Theo Rose, însărcinată?! Cine a dat-o de gol!

Theo Rose, însărcinată? Iubita lui Anghel Damian ar urma să devină mamă pentru prima dată în vara anului următor. Sursa foto: Instagram

 

Vestea momentului în showbiz! După doar câteva luni de când a recunoscut oficial relația cu actorul Anghel Damian, Theo Rose face o nouă surpriză uriașă. Artista ar fi deja însărcinată, urmând să aibă un copil cu iubitul ei. Bebelușul ar urma să vină pe lume chiar la mijlocul anului următor, potrivit informațiilor apărute în presa mondenă.

Și chiar dacă nici Theo Rose, nici Anghel Damian nu au confirmat încă informația, persoane foarte apropiate artistei au dat-o de gol.Theo Rose, însărcinată după câteva luni de relație cu Anghel Damian

Cu doar patru luni în urmă, pozele cu Theo Rose și Anghel Damian în tandrețuri au invadat spațiul public. Asta după ce noul cuplu a fost surprins de paparazzi. În cele din urmă, chiar cântăreața a ținut să confirme fanilor din online că s-a despărțit de Andrei Leonte, nepotul lui Nea Mărin. Mai mult, a dat și vestea că formează un cuplu cu actorul Anghel Damian, devenit cunoscut după serialul Vlad. La acel moment, fiul cineaștilor Anca și Laurențiu Damian era abia ieșit din relația de 8 ani cu actrița Lia Bugnar, cu 23 de ani mai mare.

Anghel Damian este și scenaristul serialului Clanul în care Theo Rose joacă rolul Verei, personajul feminin principal.

Cine a dat-o de gol pe Theo Rose

Și chiar dacă Theo Rose nu a confirmat, nici infirmat încă informația că ar fi însărcinată, totuși două persoane importante din viața artistei ar fi lăsat să se înțeleagă că lucrurile sunt cât se poate de reale.

La scurt timp după ce zvonurile că Teho Rose este însărcinată, Horia Brenciu a distribuit, pe pagina oficială de Facebook, piesa „Dacă ai ști”, pe care artistul o cântă alături de Theo Rose. Acesta a postat și un mesaj emoționant pentru artistă.

„Theo Rose, «Dacă ai ști» cât mă bucur că vei deveni mămică și vom avea un nepoțel. Felicitări ție și salutări cordiale tatălui! Mă gândesc la nume, da?”, a scris Horia Brenciu, iar postarea a strâns un val de reacții în timp record.

Chiar și tatăl artistei ar fi confirmat că fiica sa mai mică le-a dat vestea cea mare.

Mai mult, pe contul de Instagram al artistei a fost redistribuit un story în care a anunțat că Theo Rose își va susține toate evenimentele anunțate, așadar un motiv în plus ca fanii să se aștepte cât mai curând ca artista să dea de veste că va deveni mămică.

 

Mesajul repostat de Theo Rose. Sursa foto: Instagram