Tinerețe, culoare și inovație la Săptămâna modei din Londra

Londra este sinonimă cu tinerețea, culoarea, intensitatea și inovația în domeniul modei. Această energie continuă chiar și în mijlocul unei pandemii și trebuie să ne plecăm acelei reziliențe creative.Aici, vezi cele mai bune look-uri care ies acum de la London Fashion Week.

 

Simone Rocha

Notele spectacolului Simone Rocha sunt întotdeauna pregătite pentru interpretare. Sunt un fel de poezie, o colecție de gânduri – și ne permite să experimentăm privirile sezonului prin lentilele lor, mai degrabă decât ca un crez pentru a-i înțelege inspirația.

Art School

Moda nu este întotdeauna democratică, dar Art School Eden Loweth este ferm  și inclusivitatea trebuie să aibă un loc la masă.

Duro Olowu

Pentru cei care susțin că moda nu este de niciun folos în timpul unei pandemii, colecția de toamnă a lui Duro Olowu, plină de flori moderniste și imprimeuri abstracte în nuanțe vii de portocaliu ars, fucsia, verde și turcoaz inspirate de lucrările pictorilor Barkley L Hendricks și Édouard Vuillard au oferit o replică strălucitoare.

Osman

De la creație până la prezentare, Osman Yousefzada vrea să ne gândim la imaginea de ansamblu: suntem într-un moment de mare cumpănă, iar lucrul împreună este cheia succesului.

Preen de Thornton Bregazzi

Pentru sezonul de primăvară 2021, designerii Justin Thornton și Thea Bregazzi au fost inspirați de două grădini cu flori.

Molly Goddard

La fel ca mulți dintre noi, lui Molly Goddard îi lipseau lucrurile precum biblioteca și privirea oamenilor. Dar, în loc să o lase jos, s-a orientat spre alte lucruri și, în special, pe cărțile care o inspiră: europenii Tinei Barney, Adio Picasso a lui David Douglas Duncan , Casa lui Terence Conran și cărți de bricolaj, „care prezintă ocazional o persoană bine îmbrăcată într-o casă frumoasă”.

Roksanda

Roksanda Ilinčić este un adevărat maestru în estomparea culorilor; juxtapunerea de nuanțe neutre cu culori vii sau pasteluri dulci pe croiuri de dimensiuni mari continuă să rămână de neegalat.

Text: Iulia Mirică

Foto: www.harpersbazaar.com