Ținute asimetrice și pline de culoare la “show-ul” virtual Kenzo

70 de ținute multicolore au făcut furori la show-ul virtual realizat de brand-ul japonez Kenzo. Felipe Oliveira Baptista s-a alăturat casei de modă în vara lui 2019, preluând atribuțiile lui Kenzo Takada. Acesta a renunțat la funcția sa după ce a spus că lucrurile au devenit complicate, iar el nu mai face față.

Creatorul portughez, Oliveira, a scos în prim-plan formele geometrice supradimensionate și culorile tari, în noua sa colecție, ready-to-wear. Propunerile pentru stradă, specifice acestui secol, pare că se preling pe corpurile slabe și foarte alungite ale modelelor. 

Colecția inspirată de perioada tristă a pandemiei dorește, ca prin culoare și dans, să înfrumusețeze zilele tuturor oamenilor afectați de coronavirus. 

Kenzo Takada a fost fondatorul casei de modă Kenzo. El a murit la 81 de ani, în octombrie 2020, din cauza unor complicații apărute în urma infectării cu COVID-19. Designer-ul a stat la cârma casei de modă timp de 55 de ani. Compania fondată în 1964 a fost vândută către gigantul grup LVMH în anul 1993.

Strălucește ca pe podium, cu Rilastil Progression HD!

Text: Bettina Cristea

Photo: Vogue