Ţinute pe care să le porţi la cina de Valentine’s Day

Se apropie seara Sfântului Valentin, iar partenerul tău te-a invitat în oraş. Asta dacă nu te-a dus în vreo ţară străină… Evident, înainte de a începe să te pregăteşti de iesit la cina romantică, mai întâi faci un research pentru a vedea cum arată restaurantul, ca nu cumva să apari îmbrăcată nepotrivit acolo.

Chiar dacă ţinuta va fi una elegantă, îţi propunem, totuşi, să nu exagerezi cu accesoriile şi să adopţi un machiaj curat, cât mai natural, că doar nu mergi la nuntă. Pe lângă un fond de ten cu acoperire medie, poţi folosi un eyeliner negru la ochi şi un ruj nude sau roşu aprins.

Cât despre ce să îmbraci peste lenjeria sexy, uite câteva propuneri de ţinute, dacă ieşiţi la un restaurant elegant. Alege rochiile midi, care să-ţi scoată în evidenţă ori bustul, ori posteriorul, ori picioarele, dar nu toate la un loc.

Poţi opta între culorile negru, roşu sau albastru, culoarea anului 2020. Nu uita că şi salopetele lungi pot fi o opţiune pentru o cină romantică în doi…Lenjerie sexy

Dacă nici de această dată nu te-a scos la restaurantul vostru preferat, pe 14 februarie, atunci vino cu o soluţie. După ce gătiţi împreună ceva afrodisiac (uite aici un meniu), îmbracă o lenjerie din satin, mătase, piele sau bumbac şi… prelungiţi noaptea în timp ce jucaţi un joc de cuplu.

 

Nu uitaţi să daţi comandă şi de desert, dacă nu aveţi timp să-l faceţi voi!

Iar dacă vreţi să experimentaţi lucruri noi sau să aflaţi mai multe unul despre celălalt, citiţi totul aici!

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images