Tom Hanks a lansat o aplicatie pentru iPad

Tom Hanks a lansat o aplicatie pentru iPadSe stie ca una dintre pasiunile marelui actor Tom Hanks sunt masinile de scris. Asa ca, in parteneriat cu compania Hitcents, a lansat o aplicatie pentru iPad, numita Hanx Writer, care permite utilizatorilor sa redacteze texte asa cum ar face-o pe o veche masina de scris, imbinand astfel tehnologia ultramoderna cu parfumul unor vremuri pline de amintiri frumoase, informeaza gala.fr.

Gratuita, aplicatia permite utilizatorilor sa redacteze texte ca si cum ar apasa pe tastele unei vechi masini de scris. Actorul a fost foarte atent cu cele mai mici detalii: se aud sunetele tastelor, zgomotul facut de tambur etc. Totodata, aplicatia are o versiune premium, cu plata, care permite crearea de documente variate, cu noi fundaluri de ecran si fonturi diverse. Este vorba de o noua interfata care in mod sigur va seduce numerosi nostalgici.
Pe contul sau de pe platforma online Twitter, starul a explicat ca “dorea sa regaseasca senzatia unei vechi masini de scris manuale, sa auda zgomotul tastelor”. Actorul este pasionat de masini de scris si spune ca adora sa scrie astfel “dimineata, bandu-si cafeaua, indiferent unde ar fi in lume, dar mai ales in bucataria lui”.
Fiecare cu pasiunea lui. Totusi, marea pasiune a lui ramane filmul.

Tom Hanks filmeaza in aceasta perioada filmul independent “A Hologram for the King”, inspirat din romanul omonim scris de Dave Eggers.

 

Text: Alina Niculescu