Tommy Hilfiger readuce in atentie personajele din „The Muppets”

Tommy Hilfiger readuce in atentie personajele din „The Muppets”Cu siguranta ca va amintiti de personajul Miss Piggy din „The Muppets”, un personaj delicios de altfel. Ei bine, Tommy Hilfiger in colaborare cu Disney a lansat o colectie de tricouri si pulovere cu sketch-uri colorate cu faimoasele papusi, Miss Piggy, broscuta Kermit si ursul Fozzie. Interesant este ca personajele sunt ilustrate purtand obiecte vestimentare din colectia de primavara/vara 2013, ce vizeaza copiii intre 6 luni si 16 ani.

Miss Piggy poarta, de exemplu, o rochie in dungi, pana la genunchi.

Si ca sa ne mai si amuzam un pic, iata ce a declarat Miss Piggy: „Ador piesele vestimentare care ma infatiseaza. De asemenea, imi place foarte mult designul cu mine si Kermit, in special logoul «Miss Piggy 4 Kermit». Niciodata nu strica sa iti faci intentiile publice, nu-i asa?”. Suntem siguri ca cei mici se vor indragosti de aceste personaje, care, chiar daca nu mai sunt la fel de actuale in zilele noastre, sunt absolut incantatoare.

Text: Ruxandra Raica

mai 28th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate