Top 5 calitati ale femeilor care calatoresc

5-calitati-ale-femeilor-care-calatoresc-1_resultFie ca vorbim de calatorii in interes de serviciu, fie ca vorbim de calatorii de placere, s-a constatat ca femeile care desfasoara aceasta activitate intens sunt… diferite fata de cele care calatoresc doar cu ocazia concediilor. Mai exact, acestea reusesc sa cultive anumite calitati valoroase cu rol esential in propria dezvoltare personala. Iata care este topul celor 5 calitati pe care le au femeile care calatoresc mult!Top 5 destinatii calduroase pentru a petrece iarna

Nu au teama

Intr-un prezent destul de nesigur, cu atentate, crime si dezastre naturale la tot pasul, cat de sigur este sa te avanti intr-o calatorie, mai ales intr-o destinatie compromisa? Ei bine, iata ca sunt femei care, fara a fi acuzate de inconstienta, au curajul sa faca acest mare pas. Care este argumentul lor? Faptul ca nu ar trebui sa traim cu frica, caci riscuri exista peste tot. La fel de periculos poate fi si la noi acasa, de exemplu atunci cand traversam strada. Teama nu ne va lasa niciodata sa ne indeplinim visurile.

Top 3 destinatii de vis pentru un Revelion de neuitat

Au mintea deschisa

Daca toti am fi deschisi la nou, asa cum sunt femeile care calatoresc constant, va garantam ca lumea ar fi un loc plin de pace. Nu ar mai exista razboaie religioase sau ideologice pentru ca am merge in toate colturile pamantului pentru a descoperi noi si noi obiceiuri, traditii, preparate culinare si chiar stiluri de viata.

Stiu sa asculte

Si cealalta jumatate a problemelor din lume s-ar rezolva pentru ca, daca am calatori constant, cu siguranta am sti sa ascultam mai mult. De ce? Pentru ca femeile care calatoresc des au un spirit al curiozitatii foarte dezvoltat si sunt dornice sa afle noutati, prin urmare au o disponibilitate de a asculta mult mai mare decat celelalte. Astfel, sunt mai bogate cu fiecare informatie sorbita si sunt o adevarata carte de istorisiri pentru cei din jur.

Tipsuri eficiente pentru pregatirea bagajului

Stiu sa aprecieze lucrurile marunte

Femeile care calatoresc mult sunt obisnuite sa nu gaseasca intotdeauna Raiul la destinatie, prin urmare, pentru a nu-si strica vacanta, prefera sa se multumeasca cu mai putin. Atunci cand nu ai asteptari mari de la cineva sau ceva, nici nu poti fi dezamagit. Aceasta este o lectie de viata pe care toti ar trebui sa o invatam, mai devreme sau mai tarziu. Acest gen de femeie va sti sa aprecieze lucrurile marunte si sa se bucure de fiecare zi.

Cele mai frumoase zone montane din Romania

Stiu sa gateasca surprinzator5-calitati-ale-femeilor-care-calatoresc-2_result

Eterna dilema a femeilor, „Eu ce gatesc astazi?”, nu exista si la femeile care calatoresc des. Acestea, fara indoiala, si-au supus papilele gustative multor peripetii culinare prin locurile prin care au colindat si si-au notat retetele preferate. Cina in stil italian sau francez, cina traditional bucovineana, preparate mediteraneene sau orientale? Pentru o femeie care-si petrece majoritatea timpului in calatorii nu va fi o problema sa surprinda chiar si cei mai pretentiosi invitati.

Iata cele mai cool destinatii exotice pentru noaptea de Revelion! Click aici!

Text: Madalina Manole