Top 5 cele mai căutate beauty blenders

Există o varietate largă de produse pentru fixarea fondului de ten, iar tu ai devenit confuză în alegerea beauty blenderului potrivit. Cum aproape orice magazin cu produse cosmetice şi de îmbrăcăminte au pus la vânzare tot felul de bureţei, ne-am gândit să-ţi uşurăm decizia şi să-ţi recomandăm 3 tipuri de beauty blenders.1.     The original beauty blender

Un burețel de machiaj performant face diferența dintre un makeup obișnuit și unul extraordinar și te va pune în evidență așa cum nu credeai că este posibil.

2.     The oval brush

Pensulele ovale sunt foarte bune pentru fondul de ten şi fardurile cremoase. Ele nu absorb produs, astfel se poate obține o acoperire mai mare, făcând finish-ul să pară mai flawless

3.     Top Beauty Silicone Sponge Blender

Avantajul lui e că se curăţă uşor şi că, datorită siliconului, acesta nu absoarbe lichidele, deci nu se face risipă de produs cosmetic. El se foloseşte uşor. Se aplică o cantitate mică de fond de ten sau de corector, cremă sau lichid, şi se tamponează uniform, prin mişcări circulare.

4.     Buretele de unică folosinţă

Aceşti bureţei sunt foarte practici la plecare în vacanţe sau pentru make-up artiştii care au multe programări la make-up într-o singură zi.

5.     Beauty blender-ul clepsidră

Te ajută să controlezi foarte bine cantitatea de produs aplicată: dacă manevrezi beauty blender-ul de pe partea sa rotundă, vei obține o aplicare delicată, subtilă. Apăsând pe partea mai îngustă, ascuțită, vei realiza o concentrare mai intensă a produsului.

Oricare ar fi alegerea ta în materie de beauty blenders, nu uita să umezeşti bureţelul cu apă înainte de utilizarea lui, iar la finalul make-up-ului să foloseşti un spray de fixare.

Text: Bettina Cristea