Trei produse din portofoliul exclusiv Catena, câștigătoare ale titlului Votat Produsul Anului® 2021

Trei produse aflate exlusiv în portofoliul Catena au primit titlul „Votat Produsul Anului” în 2021. Benesio Tonico Forte, Naturalis ImunoSuport Forte și Assista ProctoRapid au fost votate de consumatorii din România şi au fost declarate câştigătoare la categoriile lor.

„Suntem mândri că alte trei produse comercializate exclusiv în România de rețeaua noastră de farmacii au obținut acest titlu și, implicit, validarea din partea publicului român. Benesio Tonico Forte, Naturalis ImunoSuport Forte și Assista ProctoRapid sunt reprezentative pentru gamele de produse din care fac parte și pe care noi le oferim pacienților noștri la cel mai bun raport calitate/preț, cu cele mai bune beneficii pentru sănătatea acestora. Benesio și Assista sunt game noi, dar care, iată, au impresionat încă de la bun început”, a declarat Alina Marinescu, director general al lanțului de farmacii Catena.

La cea de-a 12-a ediție a competiției „Votat Produsul Anului®” România produsele din cele 23 de categorii au fost analizate și votate de către consumatori în baza a trei criterii principale: inovaţie, atractivitate și intenţie de cumpărare. Câștigătorii au fost anunțați în cadrul Galei „Votat Produsul Anului 2021”, desfășurată online.

 

Benesio Tonico Forte, câştigătorul categoriei „Tonice generale”, conține o formulă complexă, pe baza a 4 aminoacizi – arginină, fosfoserină, glutamină, asparagină – și vitamina B12, care ajută organismul în perioadele de surmenaj fizic și intelectual, convalescență, stări de slăbiciune. Aminoacizii sunt compuși chimici care intră în alcătuirea proteinelor, acestea stând la baza structurii celulelor și participând la procesele metabolice esențiale din organism. Grație formulei sale, Tonico Forte susține sistemul imunitar și contribuie la buna funcționare a acestuia, întărește rezistența organismului, combate oboseala fizică și contribuie la menținerea masei musculare. În plus, Benesio Tonico Forte sprijină buna funcționare a sistemului nervos, combate „astenia de primăvară” și înlătură oboseala psihică, susținând procesul de învățare și memorare.

 

Naturalis ImunoSuport Forte, câştigătorul categoriei „Suplimente alimentare – Imunitate”, este un produs care contribuie la întărirea imunității și creșterea rezistenței organismului în fața factorilor externi. Conține o combinație de nutrienți, vitaminele C, D și zinc, care acționează sinergic, contribuind la funcționarea optimă a sistemului imunitar. Pentru a garanta absorbția treptată a ingredientelor active conținute, produsul utilizează o tehnologie specială de eliberare prelungită a nutrienților, astfel încât organismul să obțină toate beneficiile aduse de aceștia. ImunoSuport Forte ajută la menţinerea rezistenţei naturale a organismului la infecţii, în special cele respiratorii, contribuind la reducerea severităţii şi duratei acestora. În plus, este benefic pentru întărirea imunității în perioadele de slăbire a organismului, inclusiv în perioadele de trecere dintr-un sezon în altul.

 

Assista ProctoRapid supozitoare, câştigătorul categoriei „Antihemoroidale”, este un dispozitiv medical recomandat pentru îngrijirea și calmarea plăgilor locale în cazul pacienților cu hemoroizi inflamați interni și externi, cripte, fisuri și fistule anale, care au suferit operații în zona rectală ori au urmat un tratament cu iradiere în cazul cancerului de prostată. Supozitoarele Assista ProctoRapid conțin acid hialuronic, ce contribuie la formarea unui sistem de membrane vâscoelastice pe suprafața mucoasei rectale, ajutând la hidratarea și refacerea acesteia. Supozitoarele Assista ProctoRapid calmează și îngrijesc zona afectată, protejează mucoasa rectală, stimulează regenerarea celulară și susțin procesul de refacere a canalului anorectal. În plus, stimulează procesul natural de vindecare a zonelor afectate și menține elasticitatea țesuturilor.

Produsul Anului este cea mai mare competiție a bunurilor de larg consum din lume, înființată în Franța în 1987, fiind prezentă în 44 de țări. Scopul acestei competiții este acela de a fi un ghid pentru cele mai bune produse de pe piață și producătorii lor, recompensând inovația.