Principalele trenduri din această vară

Odată cu ieşirea din izolare, începem să renunţăm la hainele confortabile de casă şi să căutăm item-uri cât mai stylish pentru vară.

Rochiile vaporoase, cu volume, pantalonii scurţi şi sandalele rămân în topul preferinţelor pentru acest sezon. De asemenea, volanele, printurile florale şi cerceii de dimensiuni mari sunt la mare căutare.  1. Printurile florale

Vara asta se poartă florile de primăvară. Pentru că nu ne-am putut bucura îndeajuns de flori, din cauza pandemiei, iată că acum putem să le aducem în ţinutele noastre. Uite propunerea noastră de mai jos!

  1. All white

O ţinută blank te va duce mereu cu gândul la verile însorite de pe riviera franceză sau de pe coasta amalfitană. Alege să porţi ţinute all white în inima oraşului, pentru a te simţi ca la malul mării.

  1. Safari chic

Chiar dacă eşti pasionată de explorat, însă într-o pădure tropicală nu ai cum să ajungi curând, poţi să te îmbraci ca şi cum ai fi acolo. Cu ajutorul unor pantaloni scurţi largi, cu talie înaltă şi cu o geacă cu buzunare aplicate te poţi simţi foarte exotică.

  1. Volum maxim

Dacă eşti înaltă şi suplă, cu siguranţă o rochie cu volane, care creează volum te va face chic. Iar dacă adaugi o pereche de cercei vizibilă şi o geantă tridimensională te vor face foarte stylish, seara, când vei ieşi la terasă.

Text: Bettina Cristea

Photo: Cosmopolitan, Freepik