Trucuri de îngrijire a pielii de la vedete

De când e lumea, femeile au căutat tot felul de trucuri pentru a arăta mai bine. De la frumuseţea părului, până la cea a picioarelor, tot timpul a existat un interes pentru aspectul fizic.

Evident, vedetele sunt cele trebuie să arate bine tot timpul şi îşi dau tot interesul pentru a face asta. Astfel, au moştenit sau au inventat tot felul de trucuri care să le ajute să se simtă bine în pielea lor, şi să le dea „strălucire” de fiecare care dată când apar în public.Beyonce

Make-up artistul lui Beyoncé, Sir John, a dezvăluit că a sfătuit-o pe cântăreaţă să folosească pentru ten creme de ochi, fiindcă acestea se absorb mai repede. Însă vedeta nu se opreşte aici şi foloseşte cremele de faţă pentru corp. Se pare că trucul funcţionează, având în vedere că arată superb.

Cindy Crawford

Secretul tenului lui Cindy Crawford este hidratarea intensă. Pe lângă lichidele consumate, fostul top model american foloseşte zilnic un amestec de lapte şi apă minerală, pe care îl pune într-un spray, cu ajutorul căruia îşi împrospătează chipul pe tot parcursul zilei. Efectul este unul răcoritor, iar tenul ei continuă să arate perfect. În ceea ce priveşte corpul său, Cindy Crawford recunoaşte că secretul stă în sport şi în cremele bogate în vitamine pe care le aplică zilnic.

Jessica Biel

Jessica Biel îşi păstrează strălucirea şi aspectul perfect al pielii folosind un amestec din două linguri de zahăr şi demachiant, pentru a face un scrub. Ea spune că uneori foloseşte chiar, în locul zahărului, sare grunjoasă sau ovăz. După fiecare baie îşi curăţă delicat pielea cu acest scrub, fără a mai avea nevoie de alte produse cosmetice.

Diana Ross

Cântăreaţa Diana Ross a recunoscut că secretul frumuseţii sale şi al unei stări bune stă într-o viaţă activă. Mai mult decât atât, aceasta a declarat că se menţine în formă făcând singură treburile casei. „Să faci curat sau să mergi la cumpărături sunt activităţi care uneori te scapă complet de stres. Asta mă ajută foarte mult şi îmi menţine o stare bună de spirit”, a declarat celebra artistă.

Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt a recunoscut că atunci când îi apare un coş, secretul său este să aplice pastă de dinţi pe el, peste noapte. Pasta de dinţi usucă foarte bine zona cu probleme şi tenul poate fi acoperit cu uşurinţă cu fond de ten sau un creion corector. În felul ăsta, tenul ei arată perfect.

Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones este adepta produselor de înfrumuseţare naturale. Pentru a-şi păstra mereu frumuseţea şi strălucirea părului, aceasta a declarat că foloseşte din când în când câte o mască din ulei de măsline extravirgin.

Rihanna

Rihanna spune ca apa este trucul său de frumuseţe cel mai de preţ. Cântăreaţa bea foarte multă apă şi astfel îşi păstrează tenul şi pielea mereu luminate.

Teri Hatcher

Teri Hatcher, actriţa cunoscută din serialul „Neveste disperate” spune ca trucul său pentru o piele frumoasă este vinul. Nu îl bea, ci îl pune în cadă atunci când face baie. Teri crede că două pahare de vin roşu, adăugate în apa din cadă, pot face minuni pentru piele.

Text: Bettina Cristea