Trucuri la care apeleaza femeile pentru a parea mai slabe

shutterstock 49664611Lupta cu kilogramele in plus este din ce in ce mai grea si, din pacate, multe dintre noi o pierd. Dat fiind ca ne este teama de efectul yo-yo pe care il poate avea o cura de slabire asupra corpului nostru, tot mai multe femei au descoperit de-a lungul timpului trucuri prin care sa-si poata ascunde grasimea abdominala si nu numai.

Potrivit ultimului studiu in domeniu, doua treimi dintr-un total de 3500 de femei participante la studiul realizat in Marea Britanie isi doresc sa scape de kilogramele in plus, insa din cauza jobului sau a starii de sanatate nu pot tine o dieta. Desi alimentatia este importanta, majoritatea femeilor apeleaza la cunoscutul truc de adoptare a hainelor de culoare neagra, care subtiaza, si isi cumpara din ce in ce  mai multe haine inchise la culoare pentru a-si masca kilogramele in plus, conform „Daily Mail”.
      Un alt truc la care apeleaza femeile pentru a parea mai suple este acela care priveste tocurile pantofilor, care trebuie sa fie foarte inalte. La fel, purtarea unor ochelari de dimensiuni mari poate da senzatia unei fete mici. Rochiile lungi si largi, dar si pantalonii cu talie inalta si nu foarte mulati pe corp sunt articole vestimentare la care apeleaza femeile plinute pentru a arta mai slabe.
     In urma studiului s-a constatat de asemenea ca 11% dintre femeile participante la studiu folosesc make-up in exces pentru a atrage atentia mai mult asupra chipului lor decat asupra corpului. Printre trucuri se mai numara si purtarea unui sutien captusit pentru a da iluzia unui bust mare si a unei talii mici, dar si tinerea respiratiei si o pozitie dreapta. Surprinzator este faptul ca 27% dintre femeile chestionate au declarat ca si-au cumparat mai multe articole vestimentare cu cateva numere mai mici pentru a se motiva sa slabeasca si astfel sa incapa in ele.

Tu la ce trucuri apelezi ca sa pari mai slaba?

Text: Andreea Popescu