Trupa 3 Sud Est a cantat „Pentru Ea”

Nostalgia amintirilor ne cuprinde la un moment dat pe toti, indiferent de varsta sau statut. Intr-o seara de inceput de martie, in luna dedicata femeii, trupa 3 Sud Est a readus zambetul pe buze si a reusit sa ne faca sa retraim cei mai frumosi ani in cadrul unui concert, special „Pentru Ea”. Reintalnirea a fost una plina de surprize, iar atmosfera pe masura. Decorul cu influente disco si voia buna au fost condimentele unui concert reusit ce a strans la un loc mai multe generatii. Echipa Tonica TV a fost prezenta la eveniment, iar daca nu ati avut ocazia sa fiti in sala, ii puteti privi pe baieti cu un singur clic.Tonica TV: Aveti emotii pentru seara aceasta?

3 Sud Est: Da, avem si piesa „Emotii”… este ultima. Da, ca intotdeauna, nu emotii… suntem agitati. Dar avem si „Amintiri”.

Ce surprize ne-ati pregatit si, mai ales, de ce concertul din seara aceasta se numeste „Pentru Ea”?

Este saptamana, luna femeii… martie si este un spectacol dedicat doamnelor, domnisoarelor. Este luna in care sarbatorim sexul frumos, femeile frumoase, de aici si titlul spectacolului.

Cum v-ati hotarat sa va reintoarceti la muzica in aceasta formula de trei?

Ne-am dat seama ca doar asta stim sa facem cel mai bine. Pur si simplu, asta este formula castigatoare.

Care a fost cea mai nebuna perioada 3 Sud Est?

Toate perioadele au fost la fel de frumoase si surprinzatoare, nu exista o anumita perioada de varf si o anumita perioada mai putin buna. Publicul ne primeste mereu cu aceeasi caldura pentru ca facem parte din amintirile lor.

Ati putea trai fara muzica?

Cand dormim, putem trai fara muzica, atunci cand ne trezim, fara muzica nu putem trai.

Am inteles ca veti avea si invitati speciali in seara asta…

Da, vechile noastre cunostinte si prietene, Andreea Banica si Elena Gheorghe. Si vom canta de data aceasta nu piese 3 Sud Est, ci vom canta impreuna cu ele piesele lor de debut.

Laurentiu, Mihai si Viorel au cantat intreaga seara si au animat atmosfera asa cum stiu cel mai bine sa o faca. Alaturi de bandul live, din repertoriu nu au lipsit piese precum „Amintirile”, „Tu esti vinovat”, „Ai plecat”, „Cand soarele rasare”, „De dorul tau”, „Clipe”, „Alaturi de ingeri”, „Vorbe care dor”, dar nici piesele mai noi, „Emotii” si „Liberi”. Una peste alta, show-ul a cuprins momente unice, o declaratie de dragoste muzicala care a rasunat pe scena Salii Palatului din Capitala. Formatia a cunoscut un imens succes la inceputul anilor 2000, insa, in 2008, trupa s-a despartit. Iata ca, in 2014, cei trei membri au hotarat sa se reuneasca, iar in 2015 inca ne bucuram de melodiile lor.

Text: Ruxandra Dumitrescu