Trusa cosmetica pentru vreme rece

trusa-machiajVremea rece, mancarea specifica anotimpului si incalzirea centrala pot sa se razbune pe corpurile noastre cu diverse consecinte, de la pielea uscata, pana la luarea in greutate. Iata cum puteti sta departe de efectele iernii. Vremea rece si uscata lipseste pielea de hidratarea sa obisnuita.

Daca aveti in general pielea uscata, asigurati-va si folositi sapunuri adecvate: NATURALIS Sapun cu uleiuri esentiale si creme precum AA SENSITIVE BODY– emulsie hidratanta de curatare pentru corp. Unghiilor le lipseste hidratarea si se exfoliaza, devenind fragile. Pentru a va imbunatati sanatatea unghiilor, faceti manichiura in mod regulat cu ajutorul setului de unghii Bustiera pe care il puteti cumpara din orice farmacie Catena.

 

Vantul si schimbarile bruste de temperatura dauneaza buzelor. Lumina UV devine si mai daunatoare daca e reflectata de zapada, asa ca atunci cand mergeti la schi, dati-va pe buze cu un ruj cu ecran protector contra razelor ultraviolete. Elizabeth Arden cosmetic set, avand 2 aplicatoare de ochi, 2 pensule de buze, 1 aplicator fard obraz, 2 lip-glossuri in nuante diferite, 3 rujuri de buze in nuante diferite, 1 rimel negru, 4 creioane contur buze, 3 truse fard de pleoape si de obraz in nuante diferite, este cel mai bun mijloc pentru a va mentine frumusetea si sanatatea chipului.

 

Cititi revista TONICA in paginile careia veti gasi toate informatiile necesare intretinerii aspectului vostru, beneficiind totodata de recomandari profesioniste de produse obtinute prin intermediul specialistilor din farmaciile Catena.

 

Autor: Otilia Ostrotki,

Director general