Tudor Chirila, vocea lui Joker in varianta dublata a productiei animate „LEGO® Batman: Filmul”

Actorul si muzicianul Tudor Chirila va putea fi urmarit ca Joker in cea mai noua aventura animata „LEGO® Batman: Filmul”, care va avea premiera pe marile ecrane din 10 februarie.

Chirila ii imprumuta vocea unuia dintre cei mai cunoscuti anti-eroi DC, cel care vrea sa distruga cu orice pret toata aura de seriozitate a orasului Gotham… si sa il determine pe Batman sa recunoasca, in sfarsit, ca Joker este cel mai mare dusman al sau. In versiunea originala a filmului animat, personajul este interpretat de Zack Galifianakis.„Trebuie sa fii amuzant si credibil in acelasi timp‟

Despre participarea sa la procesul de dublaj al aventurii „ LEGO® Batman: Filmul”, Tudor Chirila a declarat: „Intreaga experienta a fost, in primul rand, distractiva. Scenariul este foarte tare, dar si foarte solicitant in acelasi timp. Datorita acestui personaj, am reusit sa scot niste sunete de care nu credeam ca sunt capabil pana acum. Cand stii ca publicul este format in mare parte din copii, trebuie sa fii foarte atent si sa ai grija sa fii amuzant si credibil in acelasi timp, ceea ce poate fi o adevarata provocare.”


Aceeasi buna-dispozitie care a transformat „Marea aventura Lego®” intr-un fenomen mondial, il aduce acum pe LEGO® Batman in propriul film animat pe marile ecrane. O multime de lucruri rele sunt pe cale sa se intample in Gotham, iar daca Batman vrea sa salveze orasul de teribilul Joker, va trebui sa invete sa renunte la postura de erou solitar, sa incerce sa colaboreze cu altii si poate, doar poate, sa se mai relaxeze putin.

Film inspirat de jocul LEGO

Will Arnett revine la Universul LEGO®, de aceasta data in rolul lui LEGO® Batman/ Bruce Wayne, si completeaza distributia alaturi de Zach Galifianakis, Michael Cera, Rosario Dawson si Ralph Fiennes in „LEGO® Batman: Filmul”. Aventura animata este regizata de Chris McKay si produsa de Dan Lin, Phil Lord, Christopher Miller si Roy Lee care au mai lucrat impreuna si la „Marea aventura LEGO®”. Jill Wilfert, Matthew Ashton, Will Allegra si Brad Lewis sunt producatori executivi. Scenariul este semnat de Seth Grahame-Smith, Chris McKenna & Erik Sommers si Jared Stern & John Whittington, iar povestea de Seth Grahame-Smith, avand la baza jocul de constructii LEGO® si personajele DC Comics. Batman este creat de Bob Kane si Bill Finger, in timp ce Superman a fost realizat de Jerry Siegel si Joe Shuster. Filmul este distribuit la nivel international de Warner Bros. Pictures, o companie Warner Bros. Entertainment.

Text: Oana Baltoc