Tunsori şi trucuri de styling pentru părul fin

părul fin

Părul tău cum este? Fin și fără volum? Moale?  Greu de coafat. Explicația? Gravitația este mai puternică în cazul lui și își pierde rapid din vitalitate.

Ai soluții? Poți să pui vreo idee în practică? Ai cum să ieși la liman? Nu dispera! Părul fin are nevoie de o tunsoare adaptată, de trucuri deștepte de styling și de un stilist bun.       Iată în mod concret ce e nevoie de faci ca să îți poți zîmbi când te vezi în oglindă. În primul rând, o vizită la hairstylist. O nouă tunsoare. Câteva mici schimbări în rutina de îngrijire.

Iată recomandările stiliştilor!

Tunsorile ideale pentru părul fin

O tunsoare adaptată transformă complet modul în care va cădea părul fin, chiar și în lipsa volumului mult visat.

Tunsoarea linie. Aceasta păstreaza toată cantitatea de păr tăiata la același nivel vizual. Rezultatul? Mai mult păr. O altă opțiune? “Graduarea. Pentru mai multă greutate în păr” punctează stilistul Vali Sava.

Tunsori medii și scurte. Trebuie să alegi o lungime de păr scurt, spre mediu. Explicația? Părul fin crește mai încet, mai greu și devine casant spre vârfuri.

Cum îl îngrijești?

Ai nevoie de un set de produse de îngrijire adaptate nevoilor părului tău. Un șampon care să îl întărească și să îl ajute să lupte împotriva deshidratării.

Color&Soin îți  răsfață părul cu produse de calitate superioară, realizate cu extracte naturale cu puritate ridicată. Color&Soin respectă sănătatea părului și îl ajută să își păstreze frumusețea și strălucirea.

Styling-ul potrivit pentru un look impecabil

E musai să optezi pentru instrumente de styling care să nu îl degradeze și să nu îi afecteze sănătatea. Stilistul Londa Professional Vali Sava te îndeamnă să utilizezi un styler performant pentru a ondula ulor părul și a-i da un efect messy. Ca tușă finală, aplică un spray pentru finisare cu fixare profesională.

Foto Shutterstock