Twiggy isi lanseaza prima colectie de haine pentru Marks&Spencer

-0twiggy_c5O mai tineti minte pe Twiggy, celebrul model al anilor ?60, care a revolutionat lumea modei cu lookul sau androgin, ochii mari puternic conturati si genele desenate cu creionul sub ochi? Twiggy este considerata una dintre primele supermodele si o emblema de frumusete in industria modei anilor ?60. Ei bine, Twiggy nu s-a retras din fashion, ci continua sa se implice in aceasta industrie, de data aceasta ca designer.

Twiggy va lansa o colectie de haine pentru Marks&Spencer in aceasta primavara. Dupa tratative ce au durat aproape 3 ani, colaborarea dintre model si brandul M&S s-a realizat. Twiggy a declarat ca hainele pe care le-a creat pot fi purtate de femei de la 18 la 80 de ani. Twiggy a mai realizat o colectie de rochii in 1967, insa spune ca acum are o viziune diferita asupra designului, fiind capabila sa creeze haine pentru orice varsta, nu doar pentru adolescente, cum s-a intamplat prima data cand a cochetat cu designul.

Colectia poarta, bineinteles, amprenta lookului androgin fara varsta cu care ne-a obisnuit Twiggy. Blazere supradimensionate, pantaloni fie super-skinny, fie evazati, rochii cu imprimeuri grafice, camasi simple sau cu flori, palarii – colectia contine piese pentru femeile de toate varstele. Fanele stilului Twiggy, fie ele tinere sau in varsta, vor fi cu siguranta incantate de aceasta colectie.

Text: Bianca Badescu

Foto: vogue.co.uk