Un imperiu de senzualitate marca Victoria’s Secret

-0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a665_1_Victoria’s Secret este o definitie a luxului, o enigma a frumusetii si a senzualitatii exacerbate. Istoria acestui veritabil imperiu fashion a inceput in anul 1977, la San Francisco, California, din ideea lui Roy Raymond. Primul magazin Victoria’s Secret a fost deschis in Stanford Shopping Center. Desi s-a dovedit a fi un concept de succes, in 1982, dupa numai cinci ani de la infiintare, compania a fost vanduta grupului Limited Brands, care a reusit sa promoveze brandul in intreaga lume si pe cele mai mari podiumuri de moda.

Apogeul si recunoasterea internationala au fost atinse in anul 1995, cu ocazia lansarii primului show de moda Victoria’s Secret, care a desemnat o adevarata revelatie si un rasfat al simturilor, traditie respectata pana in prezent. Numele acestui renumit brand este de inspiratie regala, Victoria provenind de la Regina Victoria a Marii Britanii. Gama de produse Victoria’s Secret este una variata destinata publicului larg, atat exclusivist, cat si accesibil. Pe langa atat de celebra si sofisticata linie de lenjerie intima, brandul este producator mondial si de incaltaminte, accesorii, pijamale, o linie vestimentara casual si produse de parfumerie si cosmetica.

 

Victoria’s Secret Angels

Un plus de notorietate si o particularitate distinctiva in identitatea brandului este implicarea supermodelelor de elita, Naomi Campbell, Tyra Banks, Heidi Klum, Karolina Kurkova, Claudia Schiffer, Laetitia Casta, Selita Ebanks, Gisele Bundchen, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio,  Miranda Kerr, Lindsey Ellingson, Candice Swanepoel sau Chanel Iman, care prin perfectiunea si senzualitatea lor au promovat imaginea companiei. Victoria’s Secret inseamna mister, eleganta distinctiva, senzualitate, pasiune si femei frumoase.

Lenjeria intima Victoria’s Secret este simbolul feminitatii, un rasfat al trupului si simturilor. Senzuala, sofisticata, vibranta, incitanta si pasionala, este o dedicatie pentru femeia sarmanta, plina de atitudine si sex-appeal! Stilul sau foarte provocator si sexy, calitatea materialelor, ornamentele din dantela, paiete, strasuri, pene, designul variat, detaliile fine si usor indraznete, cromatica vasta si confortul sunt atributele fundamentale care transforma aceasta marca intr-una de renume.

 

Prezentarile de moda Victoria’s Secret – paradisul ademenitor al simturilor

De la primul show din 1995 si pana in prezent, fiecare prezentare anuala Victoria’s Secret este un adevarat spectacol, un cadru fantezist si luxuriant unde defileaza cele mai faimoase top-modele din lume. Pe langa defilarile de exceptie si decorurile spectaculoase, fiecare prezentare Victoria’s Secret reuneste cele mai mari nume din lumea modei si a muzicii. Victoria’s Secret – un nume consacrat in materie de lenjerie intima, un imperiu fashion cu o cifra de afaceri de ordinal miliardelor de dolari…

Text: Alexandra Lupu

Surse: www.businessinsider.com, www.yournewfragrance.com