Un nou sediu Futura Gym in Capitala

Un nou sediu Futura Gym in CapitalaIn data de 26 aprilie, in Bucuresti, pe bulevardul Decebal, va fi inaugurat al treilea centru Futura Gym. Noul concept, dezvoltat de trainerul Alexander Florescu, vine in sprijinul tuturor celor care isi doresc sa abordeze un stil de viata sanatos si echilibrat. Astfel, cei care vor trece pragul salii de fitness, amenajata pe doua etaje, vor afla cum sa reduca nivelul de stres al vietii cotidiene prin servicii elaborate de nutritie, sport si relaxare.

Gimnastica pentru gravide

Pe langa serviciile clasice oferite, centrul Futura Gym pune la dispozitie o serie de facilitati ca sedinte de personal training, functional training, cardio, fitness, TRX Power, nutritie, dar si cursuri de aerobic step, kangoo jumps, dansuri, yoga, Pilates si masaj. In plus, viitoarele mamici vor putea beneficia de cursuri speciale de gimnastica pentru gravide, o surpriza pe care o propune noul centru Futura Gym. Echipa de antrenori si specialisti este formata din Alexander Florescu, Alex Cristi, Robert Serea si Alexandra Dandea.

Tonica TV este partener media al evenimentului de lansare Futura Gym.

Text: Madalina Manole

aprilie 25th, 2016 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate