„Unde te duci?”, declaratia de iubire a Anei Munteanu

Ana Munteanu, castigatoare a concursului Vocea Romaniei si interpreta rolului principal din musical-ul romanesc Mamma Mia, a lansat al doilea single din cariera, piesa „Unde te duci?”, o marturisire sincera despre viata de artist si despre importanta muzicii.

«„Unde te duci?” este despre nevoia noastra, a artistilor, de refugiu si uneori de singuratate. Prin muzica imi exprim cel mai bine sentimentele si tot muzica este cea care ma ajuta sa ma descopar si sa trec peste momentele dificile. Imi place sa cred ca imi cant sufletul. „Unde te duci? ” este declaratia mea de iubire pentru muzica!”», a marturisit tanara artista.

Piesa este compusa de Smiley, impreuna cu Serban Cazan, Radu Alexandru si Pascu Cristian, in studio-urile HaHaHa Production, fiind o productie MediaPro Music.„Ii multumesc lui Smiley pentru ce a facut pentru mine”

„A fost un moment magic pentru mine cand Smiley a inceput sa sa fredoneze linia piesei, am stiu ca asta este si, ce a urmat, a fost efectiv de poveste. Am stat cu totii pana la 3 dimineata si am terminat piesa. Ii multumesc lui Smiley pentru daruire, sfaturi si pentru tot ceea ce a facut pentru mine! E prima data cand particip efectiv atat la realizarea unei piese, cat si la realizarea unui clip si marturisesc ca a fost ceva incredibil de frumos, un vibe atat de bun si plin de inspiratie!”, a adaugat Ana Munteanu.

Interviu Ana Munteanu: „Accept criticile constructive”

Ana Munteanu canta de la varsta de 5 ani si, in prezent, este eleva liceului de muzica „Ciprian Porumbescu“ din Chisinau. Talentul si pasiunea pentru muzica le-a mostenit de la parintii ei, chiar daca acestia nu au performat niciodata in acest domeniu. Studiaza xilofonul, tobele si pianul, este fana declarata a legendarului cantaret rus, Vladimir Visotki, adora limba franceza si iubeste muzica.

Text: Iulia Mirica