Unghii false cu gel: obtine si tu manichiura perfecta

In sezonul rece 2014-2015 spunem adio stilului conservator. Daca in ceea ce priveste vestimentatia se mizeaza pe confort si feminitate, tendintele in materie de colorare a unghiilor inclina spre lux si detalii sofisticate. Bineinteles ca, daca nu esti adepta unei manichiuri sofisticate, iti reamintim ca nude-ul face parte din aspectul ingrijit al unei femei si se pastreaza in trend.

 Manichiura in tendinte

Sezonul rece 2014-2015 se bucura din plin de lumina reflectoarelor. Ojele inchise la culoare in nuante de mov – violet, pruna, tonurile bordeaux si accentele de albastru, se afla in topul preferintelor nail-artistilor. Nu uitati nici de manichiura neagra care este atemporala si pentru care puteti opta cu incredere oricand. Sezonul acesta ne confruntam cu o popularitate excesiva a nuantelor irizate, auriul si argintiul, care se bucura de un succes garantat. Accentele de aur, unghiile ornamentate cu caviar, catifea, strasuri sau bijuterii reprezinta cea mai controversata tendinta a noului sezon.

 

Lungimea si forma unghiei

Forma unghiei se alege dupa lungimea si grosimea degetelor. Asadar, unghiile ovale, usor ascutite se potrivesc degetelor groase, iar forma patrata arata extraordinar la degetele lungi si subtiri. In tendinte sunt atat unghiile stiletto, cat si forma de migdale sau patrat-ovale. Lungimea perfecta variaza in functie de patul unghial.

 

Manichiura cu gel, ideala pentru femeile ocupate

Tehnologia in materie de beauty a evoluat foarte mult, tocmai pentru a veni in sprijinul femeilor ocupate, care nu au timpul si rabdarea necesare pentru ingrijirea manichiurii acasa. Manichiura cu gel, cu o durabilitate de pana la trei-patru saptamani, poate fi obtinuta la saloanele specializate, iar rezultatul va fi cu siguranta unul uimitor. Unghia naturala nu va fi afectata si va avea aceeasi stralucire pe parcursul intregii perioade promise.

 

Text: Alexandra Lupu