Urmareste in direct la Romania TV, pe 24 decembrie, ora 12:30, extragerea castigatorilor masinilor Dacia oferite de Catena!

In Ajun de Craciun, pe 24 decembrie, Farmacia inimii Catena te invita sa urmaresti in transmisiune directa, la Romania TV, de la ora 12:30, extragerea castigatorilor celor 10 autoturisme oferite in cadrul campaniei „Mos Craciun iti poate da o Dacia pentru inima ta”, desfasurata in perioada 13 noiembrie – 20 decembrie.

Taloanele castigatoare extrase vor fi validate in doua etape. Prima, prin verificarea datelor de pe talon de catre comisia formata din Alina Marinescu, director general Catena, Eduard Sandulescu, coordonator marketing OTC si non-farma si Alexandra Ionica, avocat.
In cea de-a doua etapa, castigatorul va fi contactat telefonic pentru a i se oferi toate detaliile necesare si va fi invitat in farmacie, cu cartea de identitate si bonul fiscal in baza caruia a completat talonul. Abia dupa confirmarea acestor date, castigatorul poate intra in posesia premiului.


In situatia in care castigatorul anuntat nu se prezinta in farmacie sau nu se poate identifica cu actele inscrise pe talon si bonul fiscal in baza caruia a completat talonul, se va apela la taloanele de rezerva. Ele sunt in numar de zece si vor fi extrase tot pe 24 decembrie, in direct la Romania TV, urmand sa fie verificate de aceeasi comisie. Astfel, in cazul in care vor exista taloane castigatoare care nu se vor valida in farmacie, conform regulamentului, atunci se va apela la taloanele de rezerva, in functie de ordinea extragerii.